Timac Agro Avrasya 1. Geleneksel Futbol Turnuvası Şampiyonu "Lithamix"

Timac Agro Avrasya 1. Geleneksel Futbol Turnuvası Şampiyonu "Lithamix"
17.12.2017

Bu yıl ilk kez gerçekleşen Timac Agro Avrasya Futbol Turnuvası şampiyonu finalde güçlü rakibi Eurotim takımını 4-1 yenmeyi başaran Lithamix oldu. Bir diğer madalya mücadelesinde ise sahadan 12-2 galip ayrılan Timazot turnuvayı bronz madalya ile tamamlarken, Starter takımı günün dördüncüsü oldu.

16 Aralık Cumartesi günü tam kırk çalışanımız profesyonel antrenör eşliğinde 17 Aralık'taki turnuva için antrenmanlara başladılar. Deneyimli teknik direktör Giray Bulak'ın da gözetiminde ısınma ve açma germe hereketlerinin ardından çeşitli pas ve şut antrenmanları ile devam eden gün çift kale maçlarla sona erdi. Turnuva için tüm hazırlıklarını tamamlayan çalışanlarımız yarı final maçlarını beklemeye başladılar.

17 Aralık Pazar günü gerçekleşen Timac Agro Avrasya 1. Geleneksel Futbol Turnuvası'nda birbirinden kuvvetli dört takım şampiyonluk için mücadele etti. Turnuva öncesi gerçekleştirilen yarı final kura çekiminde Timazot ile Eurotim eşleşirken, Lithamix'in rakibi Starter oldu.

Günün ilk yarı final maçında Timazot ve Eurotim takımları karşı karşıya geldiler. Son dakikaya kadar müthiş bir çekişmenin yaşandığı maç 3-3 beraberlikle sona erince sonucu penaltı atışları belirledi. Penaltı atışları sonunda kuvvetli rakibine 4-2 üstünlük sağlayan Eurotim final biletini kaptı. Bir diğer yarı final maçında ise Lithamix ile Starter takımları kozlarını paylaştılar. Maçın başından sonuna kadar oyun üstünlüğünü sağlayan Lithamix sahadan 7-1 galip ayrılarak Eurotim'in finaldeki rakibi oldu.

İlk madalya müsabakası Timazot ve Starter takımları arasında oynandı. Maça hızlı başlayan Starter 3. ve 6. dakikalarda bulduğu gollerle 2-0 öne geçti. Gollerden sonra hızlıca toparlanan Timazot, kaptan Bertan Öztürk'ün 6 golle yıldızlaştığı maçı 12-2 kazanarak bronz madalyanın sahibi oldu.

Günün merakla beklenen final maçında Eurotim ve Lithamix takımları karşı karşıya geldiler. Kıran kırana geçen müsabakada ilk yarı Eurotim'den Hasan Küçükdemir'in golü ile 1-0 sona erdi. İkinci yarıya fırtına gibi başlayan Lithamix'te kaptan Emre Pazarlıoğlu maça damga vurarak rakip kaleye ard arda dört gol bırakmayı başardı. Son dakikalarda Eurotim baskıyı tekrar arttırarak bir gol daha bulsa da Lithamix sahadan 4-2 galibiyetle ayrılmayı başardı. Bu skor Timac Agro Avrasya 1. Geleneksel Futbol Turnuvası'nın şampiyonunu da tayin etmiş oldu.

Lithamix takımından Emre Pazarlıoğlu turnuva boyunca attığı 7 golle gol kralı olurken, finalde gösterdiği performansla aynı zamanda turnuvanın en değerli oyuncusu da seçildi.

Turnuva sonunda gerçekleştirilen törende başarılı sporculara ödüllerini Genel Müdürümüz Murat Karagöz ve İnsan Kaynakları ve Organizasyonel Gelişim Yöneticimiz Özlem Duranlar takdim ederken, eğlenceli ve keyifli geçen gün çekilen hatıra pozları ile sona erdi.
 

Timac Agro Avrasya 1. Geleneksel Futbol Turnuvası Programı

Maç

Saat

16 Aralık 2017 Cumartesi

Detay

 

12:00

Antrenman Başlangıcı

 

16:00

Antrenman Sonu

Maç

Saat

17 Aralık 2017 Pazar

Detay

1

12:00

TİMAZOT

3

:

3

EUROTİM (4-2 Pen.)

Yarı Final

2

12:50

STARTER

1

:

7

LİTHAMİX

Yarı Final

3

13:40

TİMAZOT

12

:

2

STARTER

Üçüncülük

4

14:30

EUROTİM

2

:

4

LİTHAMİX

Final

ŞAMPİYON LİTHAMİX

 

Diğer Fotoğraflar