Zorlu Mücadele EGE F.C’nin

Zorlu Mücadele EGE F.C’nin
20.02.2017

QNB Finansbank 10. Bölgeler Arası Futbol Turnuvası nın İzmir etabında şampiyonluğa Ege F.C takımı ulaştı. Finale yakışır mücadelede rakibinine penaltılarda kaybeden Aşigolar ise gümüş madalyayı aldı. Manisa Ekibi Çılgın Türkler ise bu sezonu bronz madalya ile kapattı.

İzmir'de futbol heyecanı Eşrefpaşa Lisesi Halı Saha Spor Tesisleri'nde 5 takımın katılımıyla 11 Şubat haftası başladı. İlk hafta müsabakaları sonunda Üniformalılar, Aşigolar, Ege F.C ve Çılgın Türkler yarı finale yükselen ekipler oldular.

Çekişmeli geçen yarı final maçlarının ilkinde İzmir ve Uşak ekipleri karşılaştı. Soner Er'in yıldızlaştığı müsabakada Üniformalılar takımını 5-0 yenmeyi başaran Aşigolar finale adını yazdırdı. Yarı finalin diğer ayağında ise Ege F.C finale yükselmeyi başardı

Herkesin merakla beklediği final müsabakasında izleyenler futbolun bütün güzelliklerini seyretme fırsatı buldular. Maçın başlarında bulduğu iki gol ile öne geçen Ege F.C takımı ilk yarıyı önde tamamladı. İkinci yarının ilk dakikalarında Ramazan Ay ile  Aşigolar skoru 3-3'e getirdi. Maçta eksik olmasına rağmen oyunu bırakmayan Ege F.C, Emre Külkömür'ün golüyle durumu 4-3'e taşıdı. 

Müsabakanın son saniyelerinde kazanılan serbest vuruşu gole çeviren Ali Küçükaslan maçı beraberliğe getirdi ve müsabaka penaltılara gitti. Karşılıklı atılan penaltılar eşit şekilde devam etti. İki takım kalecisine gelen penatılar sonucunda Mehmet Hürcan Toksöz panenka penaltısı ile takımına şampiyonluğu getiren isim oldu.

Turnuvanın ardından gerçekleştirilen ödül töreninde bolca hatıra fotoğrafı çekildi.

Rıfat Duran : 2 Maç Cezalı

Diğer Fotoğraflar