Filede Şampiyon Gang of 4

Filede Şampiyon Gang of 4
07.09.2014

Bu yıl ilk kez düzenlenen Garanti Teknoloji 4x4 Voleybol Turnuvası nda finalde Above the Net takımını 2-1 yenmeyi başaran Gang of 4 şampiyonluğa ulaştı.

Terakki Vakfı Okulları'nda 7 Eylül Pazar günü beş takımın katılımıyla gerçekleştirilen turnuvada voleybol sever Garanti Teknoloji çalışanları bir araya geldi. İlk kez düzenlenmesine rağmen müthiş bir çekişmeye sahne olan Garanti Teknoloji 4x4 Voleybol Turnuvası'nda kupa Gang of 4 takımının oldu.

Turnuva grup maçlarıyla start aldı. A grubunda Kızlı Erkekli takımı iki maçını da kazanarak adını yarı finale yazdırdı. Grupta ikinciliği Struggling Artists elde ederken, grubun üçüncüsü Sekban-ı Cedid takımı oldu. B grubunda ise birinci ve ikincinin belirleneceği maçta Above the Net ekibini 2-1 yenmeyi başaran Gang of 4 lider olarak yarı finale yükseldi.

Yarı final müsabakalarında turnuvanın sürpriz takımı Above the Net ile Gang of 4 takımları rakiplerini 2-0 ile geçmeyi başararak isimlerini finale yazdırdılar.

Üçüncülük maçında A grubunda mücadele etmiş iki kuvvetli takım olan Struggling Artists ve Kızlı Erkekli ekipleri birkez daha karşı karşıya geldiler. Çekişmeli geçen oyunlar sonunda iki setide 21-19 kazanan Struggling Artists takımı grup maçındaki malubiyetin rövanşını alarak bronz madalyanın sahibi oldu.

Final maçında basketbolcular ve voleybolcular grup maçlarının ardından birkez daha sahaya çıktılar. İlk seti 21-18 Gang of 4 takımının kazanmasının ardından Above the Net maçtan kopmayarak ikinci seti 21-12 gibi farklı bir skorla kazanmayı bildi ve durumu eşitledi. Maçın kaderinin belirlendiği tie break seti görülmeye değerdi. Above the Net takımından Egemen Tuncay, Gang of 4 takımından ise Yasin Biçer müthiş performanslarıyla dikkat çeken isimler oldular. Kıyasıya geçen set sonunda 16-14'lük skorla Gang of 4 günün şampiyonu olurken, şampiyon kadar alkışı hak eden Above the Net takımı gümüş madalyanın sahibi oldu.

Turnuva sonunda gerçekleştirilen ödül töreninde günün başarılı ismi Yasin Biçer (Gang of 4) En Başarılı Oyuncu ödülünün sahibi oldu. Oyuncular madalyalarını ve kupasını Kurumiçi İletişim Bölümü'nden Aslı Evin Erköseoğlu'nun elinden alırken, voleybol dolu geçen gün çeklilen hatıra fotoğrafları ile son buldu.

Gang of 4: İlkay Polat (K), Emrah Altay, Gürkan Çoban, Simge Savaşan, Yasin Biçer.

Above the Net: Talat Can Öcal (K), Erhan Hatem, Mustafa Egemen Tuncay, Ahmet Gökhan Yavuz, Emin Rodoslu.

Struggling Artists: Buket Demir (K), Mustafa Tonguç Süer, Ozan Solmaz, Akın Serbest, Ezgi Evler.

Kızlı Erkekli: Vedat Karaağaç (K), Sercan Fırat, Tuğçe Uluışık, Naz Cansu Baştaş, Onurcan Aktaş.

 

Garanti Teknoloji 4x4 Voleybol Turnuvası

7 Eylül 2014 Pazar

Saat

Grup Maçları

Grup

12:00

Kızlı Erkekli

2

:

0

Struggling Artists

A

12:30

Gang of 4

2

:

1

Above the Net

B

13:00

Struggling Artists

2

:

1

Sekban-ı Cedid

A

13:30

(H) Above the Net

2

:

0

Curcuna

B

14:00

Kızlı Erkekli

2

:

0

Sekban-ı Cedid

A

14:30

(H) Gang of 4

2

:

0

Curcuna

B

Saat

Yarı Final

Maç

15:00

Kızlı Erkekli

0

:

2

Above the Net

7

15:45

Gang of 4

2

:

0

Struggling Artists

8

Saat

Üçüncülük / Final

Maç

16:30

Struggling Artists

2

:

0

Kızlı Erkekli

9

17:15

Gang of 4

2

:

1

Above the Net

10

18:00

ŞAMPİYON Gang of 4

 

 

Diğer Fotoğraflar