Halaman Bowling Turnuvası’nda Zirve "KARTAL"ın

Halaman Bowling Turnuvası’nda Zirve "KARTAL"ın
31.05.2024

Halaman 2. Bowling Turnuvası 30 Mayıs Perşembe akşamı gerçekleşti. İki seansa ayrılan 13 takım en yüksek skoru yapmak için mücadele ederken aynı zamanda birlikte keyifli anlar geçirdi.

İlk seans sonunda 512 puanla zirveye uçan Kartal ekibini 478 punla Kartallar, 333 puanla Parlayan Yıldızlar takımı takip etti. Erkeklerde Okan Sezgin (Kartal) 145 puanla liderliğe otururken kadınlarda Deryağ Sarıoğlu (Parlayan Yıldızlar) 102 puan yaptı. 

İkinci seans sonunda ilk iki sıradaki takımları geçen olmadı. Kartal zirvede kalarak şampiyonluğa ulaştı. Kartallar da yerini koruyarak gümüş madalyanın sahibi oldu. Dolu Kasetler ise 437 puan alarak bronz madalyayı boynuna taktı. 

Boş Kasetler takımından Erdi Tamcı 151 puanla En Başarılı Erkek Oyuncu ödülünün sahibi olurken Altın Kızlar'ın önemli oyuncusu Semra Coşkan 104 puanla En Başarılı Kadın Oyuncu oldu.

Dereceye giren takımlar ve oyuncular ödüllerini Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mert Halaman, CEO Barlas Yılmaz ve İK Müdürü Gülşen Çimenler'in ellerinden almanın mutluluğunu yaşadılar.

Turnuvaya katılarak renk katan tüm katılımcılarımıza ve misafirlerimize teşekkür ederiz.

 

Diğer Fotoğraflar