Lobutlar da Rekorlar da Paramparça

Lobutlar da Rekorlar da Paramparça
30.04.2010

Garanti Teknoloji çalışanlarının büyük ilgi gösterdiği geleneksel bowling turnuvasının beşincisi 20 Şubat 2010 Cumartesi günü Korukent Cosmic Bowling Salonu’nda gerçekleşti. 33 takımın kıyasıya yarıştığı, katılanların eğlenceli saatler geçirdiği “5. GT Bowling Turnuvası”nda hem eleme turlarında hem de finalde müthiş bir performans ortaya koyan Murat Özmen, Betül Ünan Öz, Kadir Kırkıç, Sinan Öz ve Ayşegül Mandacı’dan oluşan “Adrese Teslim” takımı şampiyonluğa ulaştı.

Turnuvanın ilk seansında yarışan ekiplerden Fire in the Hole 599 puanla seans lideri olarak finale kalmayı başarırken, Kuka-i Carif, Özel bi Şeyler ve Alkolik Bilbao takımları da ilk dört takım arasına girerek finale kalan diğer ekipler oldu. İkinci seansta yarışan takımlardan 2008 yılından altın, 2009 yılından da gümüş madalyası bulunan Sigortacılar tayfası 695 puanlık etkileyici bir performansla seans lideri olarak finale yükseldi. Sigortacılar tayfası'nı The Vision of Escaflowne, Yuvarla Gitsin, TİCK takımları izledi. Eleme turlarının son seansında ise Adrese Teslim şov vardı. Önce Murat Özmen 231 puan yaparak daha önce Ozan Şimşek'e ait olan 219 puanlık erkekler skoru rekorunu kırdı. Murat Özmen'in hemen ardından atışlarını tamamlayan Betül Ünan Öz ise 159 puan yaparak Duygu İnanç'a ait olan bayanlar skoru rekorunu 149'den 159'a çıkardı. Rekortmen oyuncuları ile dikkatleri çeken Adrese Teslim takımı 758 puanla günün en yüksek skorunu yaptı ve finale yükseldi. Finale yükselen son takımlar ise Paramparça, TAKIM MILANBU, Native Client oldular.

12 takımın katıldığı final turunda ise takımlar şampiyonluk kupasına ulaşmak için tüm hünerlerini sergilediler. Elemelerin en skorer takımı olan Adrese Teslim finalde de bu unvanını korudu ve final turunda yaptığı 740 puan ile şampiyonluğa ulaştı. 640 puanlı özel bi şeyler ikinci, 647 puanlı Paramparça takımı ise üçüncü olarak turnuvayı tamamlama başarısı gösterdiler.

Son derece keyifli geçen günün sonunda ödül töreni ile başarılı sporcuların ödülleri takdim edildi. İlk olarak Birim Müdürü İbrahim Güler En Başarılı Erkek Oyuncu ödülünü Murat Özmen'e, İnsan Kaynakları Asistanı Duygu Yorulmaz da En Başarılı Bayan Oyuncu ödülünü Betül Ünan Öz'e verdiler. Alkışlar eşliğinde podyuma davet edilen Paramparça takımına bronz madalyalarını teslim eden İbrahim Güler'in ardından özel bi şeyler takımına da gümüş madalyalarını Duygu Yorulmaz verdi. Adrese Teslim takımının konfeti yağmuru ve alkışlar eşliğinde şampiyonluk kupasını alması ile 5. GT Bowling Turnuvası sona erdi.

2010 Bowling Turnuvası'na renk katan tüm katılımcılara teşekkür ederiz.

Foto Galeri 1
Foto Galeri 2
Foto Galeri 3

Takım Sıralaması (Final Serisi)

Sıra

Takım

Puan

1.

Adrese Teslim

740

2.

özel bi şeyler

650

3.

Paramparça

647

 

En Başarılı Bayan

Betül Ünan Öz (Adrese Teslim)

159 puan

En Başarılı Bay

Murat Özmen (Adrese Teslim)

231 puan

Turnuvanın En'leri

En Centilmen Oyuncu: E. Chasan Moustafa-Ozgur Meral (Pins And Roses)

En Şık Bayan Oyuncu: Duygu Inanc (FAJITAS)

En Şık Erkek Oyuncu: Yusuf Yavuz (TİCK)

En Sempatik Oyuncu: Nil Seri (Lost Fingers)

En Şanssız Oyuncu: Deniz Kalfalı (Bowling Stones)

En Eğlenceli Takım: Bowling Stones

En Renkli Takım: Kim Vurdu

En Komik İsimli Takım: Karanfiller ve Domates Suyu

En Çılgın Takım: ALL-STAR

En Karizmatik Takım: Salla Gitsin

En Sempatik Takım: Kaygısızlar

En Promosyonel Takım: Bonibonus

 

Garanti Teknoloji Rekorları

Kategori

Oyuncu / Takım

Skor

Yıl

Erkekler En Yüksek Skor

Murat Özmen

231

2010

Bayanlar En Yüksek Skor

Betül Ünan Öz

159

2010

Takımlar En Yüksek Skor

Özel Bişeyler

762

2009


 

 

Diğer Fotoğraflar