Şampiyon "CostEzerGücü"

Şampiyon "CostEzerGücü"
20.11.2023

Tur Assist 1. Bowling Turnuvası’nın şampiyonu 540 puanla en yakın rakibinin 100 puan önünde "CostEzerGücü" takımı oldu...

13 takımın katıldığı "Tur Assist 1. Bowling Turnuvası" büyük coşku ve heyecana sahne oldu. Keyifli geçen iki gün boyunca Tur Assist çalışanları labutları alt üst ettiler.

Yüksek puanların ortaya çıktığı turnuvanın sonunda ilk kupanın sahibi 540 puanla CostEzerGücü takımı oldu. Aykut Saraca (177), Soner Alkan (115), Mesut Çört (103), Merve Erik (80) ve Ünsal Oğuz Balcı'dan (65) oluşan şampiyon ekip turnuva sonunda büyük bir sevinç yaşadı. Tek-Tim takımının 440 puanla gümüş madalyaya ulaştığı turnuvada, Bowlingo ekibi 432 puanla bronz madalyanın sahibi oldu. Madalya kazanamasa da 403 puanlı Big Bang takımı bolca alkış topladı.   

Aykut Saraca 7 strike yaparak 177 puana ulaştı ve efsane performansıyla turnuvanın en başarılı oyuncusu ödülünü kazandı. 110 puanlı Sevda Dayar ise kadın oyuncular arasında öne çıktı ve turnuvanın en başarılı kadın oyuncusu oldu.

Başarılı takım ve oyuncularımızı kutluyoruz. Tüm katılımcılarımıza teşekkür ediyoruz. Şirketler Bowling Ligi'nde Tur Assist'i temsil edecek oyuncularımıza şimdiden başarılar diliyoruz...

Ödül Sahiplerine Kavuşacak
Turnuvanın ödül töreni Tur Assist Genel Müdürlük Binası'nda yapılacak ve ödüller sahiplerini bulacak. Ödül töreninin gün ve saati netleştiğinde ayrıca duyurulacak.

Diğer Fotoğraflar