Şampiyon Değişmedi

Şampiyon Değişmedi
02.12.2023

Arkas Mersin Turnuvası’nda şampiyon değişmedi.

2 Aralık Cumartesi günü Bowling Adası'nda gerçekleştirilen Mersin Bowling Turnuvası Arkas çalışanlarını bir araya getirdi. 17 takımın kıyasıya yarıştığı turnuva son derece eğlenceli ve keyifli geçti.

Biribirinden başarılı atışların yapıldığı turnuvanın sonunda 574 puan gerçekleştiren Team MHC13 takımı kupanın sahibi oldu. Şampiyon takım bu sonuçla unvanını da korumayı başardı. İlk seansın lideri Karakule 559 puanla ikinci sırada yer aldı. 500 puan barajını geçmeyi başaran bir diğer ekip G5 Kaplumbağalar ise günü bronz madalya ile tamamladı (507).

Bireysel performanslarda erkekler ve kadınlarda yüksek skorlar vardı. Halil Aktarla 160 puanlık müthiş performansıyla günün en yüksek skorunu gerçekleştirirken takımının üçüncülüğünde de başrol oynadı. Birce Gökmen ise tam 135 puanla kadınlar kategorisinde zirvenin sahibi oldu.

Mersin turnuvasıyla birlikte Arkas bowling turnuvaları sona erdi. 500'e yakın Arkas çalışanını bir araya getiren organizasyonlara katılan tüm takımlarımıza teşekkür ediyor.

Diğer Fotoğraflar