Şampiyon Los Galakticos

Şampiyon Los Galakticos
03.10.2019

Tekfen Futbol Turnuvası şampiyonu finalde rakibi Metal Terzileri’ni 3-2 mağlup eden Los Galakticos oldu.

Grup etabıyla başlayan, yarı finallerle devam eden ve 6 günün sonunda final maçıyla son bulan Tekfen Futbol Turnuvası'nda Los Galakticos takımı kupaya uzandı. A Grubunda rakipleriyle oynadığı müsabakalarda 1 mağlubiyet 1 galibiyet alan sarı siyahlılar üçlü averajda avantaj yakaladığı gruptan ikinci olarak çıkmayı başardı. Yarı finalde geçen sezonun şampiyonu KuleGücü'ne karşı etkili bir oyun ortaya koyan Los Galakticos final biletini 5-3'lük skorla aldı.

Final müsabakasında aynı grupta yer aldığı Metal Terzileri ile karşılaşan sarı siyahlı ekip maçın başında Muhammed Kaya ve Ömer Faruk Özgür'ün ayağından bulduğu gollerle 6 dakikada skoru 2-0 yaptı. İlk yarı bu skorla sona erdi ancak ikinci yarı ile birlikte Metal Terzileri baskısını hissettirmeye başladı. Mavi beyazlılar 38'de Mehmet Göksel'in golüyle farkı bire indirse de 3 dakika sonra Özgür Kayadibi skoru 3-1'e taşıdı. Metal Terzileri oyundan düşmedi, 1 dakika sonra kaptan Kahraman Taşkın farkı yeniden bire indirdi. Kalan dakikalarda sıkı bir mücadele ortaya koyan Metal Terzileri'ne karşı Los Galakticos savunmada dikkatli davrandı ve 3-2'lik skorla şampiyonluğunu ilan etti.

Maç sonunda Los Galakticos takımı "We Are The Champions" şarkısı eşliğinde sevinç gösterilerinde bulunurken keyifli görüntüler ortaya çıktı.

Turnuvaya katılan tüm takımları gösterdikleri mücadele ve özveriden dolayı tebrik ediyor, centilmence tavırlarından dolayı tüm oyunculara teşekkür ediyoruz. 

Diğer Fotoğraflar