Bronz Madalya Assan Alüminyum’un

Bronz Madalya Assan Alüminyum’un
06.11.2017

5 Kasım Pazar günü gerçekleşen final şöleninde ilk olarak Assan Gıda ve Assan Alüminyum (Dilovası) takımları sahaya çıktı. Üçüncülük mücadelesinde gülen taraf Assan Alüminyum (Dilovası) oldu. Assan Gıda ise turnuvayı dördüncülükle tamamladı.

Assan Alüminyum (Dilovası) 2. Kibar Holding Spor Şenliği futbol turnuvasında ortaya koyduğu futbolla adından söz ettirdi. B Grubu'nda Assan Hanil, İspak, Assan Gıda ve TSI'la karşılaşan Assan Alüminyum (Dilovası) zorlu grubu nağmağlup lider olarak tamamladı. Çeyrek Final'de Assan Lojistik takımını 10-6'la geçti. Yarı finalde İspak ile karşılaştı. Nefes kesen maçta son dakika golü ile sahadan 2-1 mağlup ayrılan Assan Alüminyum (Dilovası)'da hedef ise şimdi bronz madalyaydı.

Final günü üçüncünün belli olacağı Assan Gıda – Assan Alüminyum (Dilovası) müsabakasıyla başladı. TFF hakemlerimizden Savaş İlhan'ın yönettiği günün ilk maçında, karşılaşmaya hızlı başlayan taraf Assan Gıda takımı oldu. Assan Alüminyum (Dilovası) yediği golden sonra hızlıca karşılık verdi ve İlk yarıyı önde tamamlayan ekip oldu 
 
Daha dengeli geçen ikinci yarıda karşılıklı ataklar vardı. Assan Gıda takımında defansın önemli ismi Emin Saygı, turnuvanın önemli golcülerinden kaptan Fatih Düzdağ'ın güzel futbolları sonucu değiştirmeye yetmedi. Maçın sonlarında tüm çabaya rağmen öne geçemeyen Assan Gıda turnuvayı üçüncü olarak tamamladı. Assan Alüminyum (Dilovası) oyuncusu Melih Hakan Kahya turnuvada attığı 18 gol ile öne çıkan isim oldu.

Diğer Fotoğraflar