Dalgıçlar Kupaya Daldı

Dalgıçlar Kupaya Daldı
25.01.2011

Bu yıl 4. gerçekleştirilen “Novartis Bowling Turnuvası”nda ipi göğüslüyen takım Dalgıçlar oldu. 17 takımın katıldığı ve Kartal Sia Side Bowling Salonu’nda gerçekleştirilen organizasyonda, 102 kişi her geçen yıl çoşkunun giderek doruklara tırmandığı turnuvada büyük heyecan yaşadı.

Müzikle çoşan, labutları yerlebir eden katılımcılar, kıyasıya mücadele ettiler.

18:30' da başlayan 1. turun sonunda 642 puan alan "Ateş Böceği" zirveye yerleşti.  633 puan alan "Yıldızlar" ve 628 puanlı "Begonyalar", "Ateş Böceği" takımını takip etti. Genel sıralamayı belirliyecek 2. tur takımlarının oyunları 19:30' da başladı. Takımlar liderlik için mücadele ederken 1. turda  dereceye giren 3 takım ise heyecanla sonuçları bekliyordu.

Son tur sonunda sıralama değişti. Oyunlara iyi başlayan ve istikrarlı bir şekilde devam eden "Dalgıçlar" takımı topladığı 697 puanla "Novartis 4. Bowling Turnuvası" nda şampiyonluğunu ilan etti. Yine aynı turda yarışan "Yunuslar" takımı 674 puan alarak turnuvayı 2. olarak tamamladı. 1. turun lideri "Ateş Böceği" takımı oyunu 3. olarak bitirdi ve dereceye girmeye hak kazandı.

Bireysel skorlarda bayanlarda 132 sayı çıkaran Filiz Öztürk (Yunuslar) "En Başarılı Bayan" olurken  erkeklerde  Korkut Tüysüz (Yunuslar) topladığı 161 puanla "En Başarılı Erkek" ödülünü almaya hak kazandı.

Eğlenceli ve zevkli mücadelelere sahne olan oyunların ardından ödül törenine geçildi.  İlk olarak bireysel şampiyonlar alkışlar eşliğinde sahneye davet edildi. Bayanlarda en yüksek skoru elde eden    132 sayı   ile  Filiz Öztürk (Yunuslar)  ödülünü Massimiliano Catena' nın elinden aldı. Erkeklerde zirveye çıkan  161 sayı ile yine "Yunuslar"  takımından 161 sayı elde eden Kokut Tüysüz' e ödülünü  Cenk Eden taktim etti.

Sıra dereceye giren takımlara geldi. İlk olarak topladığı 642 puanla bronz madalyayı kazanan "Ateş Böceği" davet edildi. Başarılı sporcular madalyalarını Onur Özkan' ın elinden aldılar.

674 puanla şampiyonluğu çok yaklaşan ve gümüş madalyayı almaya hak kazanan "Yunuslar" takım oyuncuları  bu heyecanı yaşamanın mutluluğu içindeydi.  Madalyalarını oyunculara Deniz Öztaş taktim etti.

Artık sahne bu yılın şampiyon takımına kalmıştı. Şampiyon alkış yağmuruyla ödüllerini almaya geldiler. Ödüllerini vermek üzere sahneye Farmasötik Operasyonlar Direktörü Dr.John Paul Manning davet edildi. Madalyalarını alan oyuncular sabırsızlıkla kupayı bekliyordu. Kaptanın kupayı kaldırmasının ardından yaşanan sevinç görülmeye değerdi.

Novartis 4. Bowling Turnuvası hatıra fotoğraflarıyla sona erdi. Katılan ve emeği geçen herkeze teşekkür ederiz.

Diğer Fotoğraflar