İLK TURUN KAZANANLARI KIWA VE CCI FRANCE

İLK TURUN KAZANANLARI KIWA VE CCI FRANCE
26.11.2018

DBA Turkey Football Cup’ın ilk tur eşleşmelerinde Kiwa, Marmassistance’ı, CCI France ise Eurocross’u saf dışı bırakmayı başardı.

İski Spor Tesisleri'nin ev sahipliğinde düzenlenen DBA Cup 2018'in açılış turunda Kiwa ile Marmassistance, Eurocross ile ise CCI France karşı karşıya geldi.

Saha 1'deki ilk gol sesi Kiwa'dan geldi. 12. dakikada penaltı noktasının başına geçen Emin Beytullah Çamur, Kiwa'yı 1-0 öne geçirdi. 

İlerleyen dakikalarda iki ekip de birçok fırsattan yaralanamazken artık son düdüğü saniyeler kala Kiwa'yı rahatlatan gol Emrullah Yanmaz'dan geldi ve Kiwa 2-0 ile adını çeyrek finale yazdıran ekip oldu.

1. turun diğer eşlemesinde ise CCI France, son şampiyon Eurocross karşısında maça çok hızlı başladı. Turnuvanın ilk golü bu maçtan çıktı ve 3. dakikada Emre Kaya, CCI'ı öne geçirdi. 5 dakika sonra bu kez sahnede Ayhan Arat vardı ve CCI farkı 2'ye çıkarttı. İlk yarının son dakikalarında Murat Erdoğan ile farkı 1'e indiren Eurocross devreye umutlu girdi.

2. yarıda da kontrol CCI France'daydı. 21. dakikada Ali Koç farkı yeniden 2'ye çıkarttı; 1 dakika sonra Emre Kaya takımını rahatlattı. Uğur Başar ile Eurocross yine maça tutunmak için bir adım atsa da Ayhan Arat'ın arka arkaya gelen 2 golü, hem Ayhan'ın hat-trick'i hem de Eurocross'un umutlarının sonlanması anlamnıa geliyordu. Son sözü ise Emre Kaya söyledi ve CCI karşılamayı 7-2 kazanmayı başardı.

Diğer Fotoğraflar