Marmara Rüzgarı Şampiyonu “Eyvah Eyvah”

Marmara Rüzgarı Şampiyonu “Eyvah Eyvah”
08.11.2010

Fortis 11. Futbol Turnuvası Ege Bölgesi - Marmara Rüzgarı etabı final maçında “The Only Way Success” ekibini 4-2 yenmeyi başaran “Eyvah Eyvah” takımı şampiyonluğa ulaştı. Finalin kaybedeni “The Only Way Success” gümüş madalyayla günü tamamlarken bronz madalya ise Yalova ekibi “Yalova Bulls”un oldu.

Müthiş Final
3 Ekim Pazar akşamı saat 18:00'de karşılaşan The Only Way Success – Eyvah Eyvah arasındaki final mücadelesi son yılların en çekişmeli, en güzel maçlarından birine sahne oldu. Mücadele üst düzeyde yaşanırken oyuncular bir an olsun Fair Play'i elden bırakmayarak dostluğu, arkadaşlığı ön plana çıkardılar.

İki takım da maç boyunca kontrollü bir oyun sergiledi. Maçın hemen başında Vedat Tetik ve Emre Şener'le 2-0 öne geçen Eyvah Eyvah önemli bir avantaj yakaladı. Maçtan kopmayan The Only Way Success ilk yarı bitmeden Yunus Olgaç'la farkı bire indirmeyi başardı (1-2).

İkinci yarıda mücadele yine üst seviyedeydi. Dakikalar 30'u gösterirken Emre Şener takımını 3-1 öne geçirdi ve gol krallığı yarışında beş golle önde olan Hakan Duvarcı'yı (The Only Way Success) yakaladı. İki farklı geriye düşen The Only Way Success maçı bırakmadı. Kaçan pozisyonlar, klas vuruşlar, direkten dönen, çizgiden çıkarılan toplar ve kaybolmayan Fair Play ruhu izleyenleri final maçının atmosferine sürükledi. 

Son on dakikaya girilirken Hakan Duvarcı farkı tekrar bire indirdi (2-3). Takımına umut aşılayan golcü oyuncu krallık yarışında da yeniden öne geçti. Maçta son sözü Emre Şener söyledi ve golcü oyuncu penaltıdan bulduğu golle skoru 4-2'ye taşıyarak Eyvah Eyvah'ın şampiyonluğunu ilan etti. Bu golle müthiş maçtan iki kral çıkmış oldu. Emre Şener ve Hakan Duvarcı toplamda attıkları altışar golle krallıkta zirveyi paylaştı. Bitmek tükenmek bilmeyen enerjileriyle güzel bir futbol akşamı yaşatan oyuncular son düdüğün ardından birbirleriyle sarmaş dolaş oldular…

Ödül Töreni
Final maçının hemen ardından ödül törenine geçildi. Önce iki gol kralı çıktı sahneye. Hakan Duvarcı ve Emre Şener plaketlerini birlikte aldılar. Üçüncülüğü kazanan Yalova Bulls'un ardından The Only Way Success alkışlarla yerini aldı. Sıra heyecanla kupayı kaldırmayı bekleyen Eyvah Eyvah ekibine geldi. Şampiyon takıma kupasını Marmara Rüzgarı ve Ege İncesi Direktörü Ahmet Yıldırım'a vekaleten Bursa Merkez Şube Müdürü Yunus Olgaç verdi. Kaptan Şafak Ünal ve takım arkadaşları konfeti yağmuru eşliğinde kupa sevincini yaşadı. Ödül töreni hatıra fotoğraflarıyla sona erdi. Şafak Ünal (K), Vedat Tetik, Hakan Ergin, Serhat Erkurter, Arslan Şenyurt, Semih Aydın, Emre Şener ve Tuğba Doğan'dan oluşan şampiyon ekibimizi kutluyor ve tüm katılımcılarımıza teşekkür ediyoruz.

Diğer Fotoğraflar