Ödüller sahiplerini buldu

Ödüller sahiplerini buldu
25.04.2011

Henkel 5. Futbol Turnuvası ödül töreni ile sona erdi.

Bir yıl beklenen ve beş gün süren keyifli futbol yolculuğu FC Tuzla'nın Mega Power'ı 4-2 yendiği maçla sona erdi. Maçların tamamlanmasının ardından ödül törenine geçildi. İlk olarak final maçındaki başarılı performansı ile alkışları toplayan maçın hakemi  Vedat Çamak'a Henkel Kurumsal iletişim Uzmanı Gözde Erol tarafından Henkel ürünlerinden oluşan bir paket hediye edildi.

Bu yıl ilk defa düzenlenen yetenek yarışmasında şampiyonluğa ulaşan Mega Power'ın başarılı oyuncusu Kaya Kurşun hediyesini aldı.

Turnuvada sekiz gol atan Kaya Kurşun'la beraber sekiz gol atan bir başka oyuncu FC Tuzla'dan Avni Kalkuz 2011 sezonunu gol kralı olarak tamamladılar. Golcülerin plaketlerini Kurumsal İletişim Müdürümüz Hande Ardane takdim etti.

Turnuva boyunca attığı goller kadar attırdıklarıyla da yıldızlaşan FC Tuzla'dan Yalçın Balcı turnuvanın en değerli oyuncusu seçildi. Yalçın Balcı plaketini Gözde Erol'dan aldı.

Üçüncülük maçını penaltılarla kaybederek madalya almaya hak kazanamamasına rağmen Atletico Fanila ödül törenine tam takım katılarak büyük bir centilmenlik örneği sergiledi.

Madalyasını alan ilk takım WWW oldu. Bronz madalyalarını Gözde Erol'dan alan WWW oyuncuları son maçı altı kişiyle oynayarak büyük bir başarıya imza attı.

Gümüş madalyalarını almak üzere podyuma davet edilen Mega Power oyuncuları şampiyon olmuş kadar alkış aldılar. Mega Power'ın gümüş madalyalarını da Gözde Erol taktı.

Kalabalık taraftarı şampiyon tuzla tişörtleri ile bu an için hazırdı. Henkel 5. Futbol Turnuvası şampiyonu ilan edildi. Alkışlar, konfeti yağmuru ve şampanya eşliğinde FC Tuzla podyuma davet edildi. FC Tuzla'nın kupasını ve madalyalarını Tuzla Fabrika Müdürümüz Tolga Sarpege takdim etti.

Kazanan kaybeden herkesin birbirini kutladığı, torunlara anlatılacak keyifli anılarla dolu ödül töreni hep birlikte çekilen fotoğraflarla sona erdi. Başarılı sporcularımızı kutlar, sahada ve bilgisayar başında turnuvamızı takip eden tüm Henkel'lilere teşekkürlerimizi sunarız.

Foto galeri için lütfen tıklayınız...

Diğer Fotoğraflar