Şampiyon Değişmedi "King of the Waters"

Şampiyon Değişmedi "King of the Waters"
25.01.2011

“2008 Bowling Turnuvası” Nestlé Türkiye, Erikli Su & Nestlé Waters Türkiye, Alcon, Nespresso® ve L Oréal Türkiye’nin katılımlarıyla 19 Aralık 2008 Cuma günü Korukent Cosmic Bowling Salonu’nda yapıldı.

SporMax organizasyonunda bu yıl 5.'si düzenlenen turnuvada 38 takımda toplam 190 katılımcı yarıştı. Baştan sona eğlence ve coşkunun hakim olduğu organizasyon tam bir bowling şöleni şeklinde geçti...

Yoğun bir çalışma temposuyla geçen haftanın son günü katılımcılar işlerinden çıkıp Korukent'in yolunu tuttular. 2010 Dünya Kültür Başkenti İstanbulumuz'un meşhur Cuma trafiğini büyük bir maharetle aşıp :) herkes salondaki yerini çok önceden aldı. İkramlar afiyetle midelere indirilirken :) keyifli sohbetler eşliğinde başlama atışı beklendi heyecanla... Saatler 19:00'u gösterdiğinde "2008 Bowling Turnuvası" müthiş bir coşkuyla başladı.

İlk strike "Kırık Labut"dan!
Turnuvanın ilk strike'ı "Grup Kırık Labut" takımından Mert Dinçer'den geldi. Mert'in başlattığı strike rüzgarı tüm turnuva boyunca esti. Katılımcılar lobutları edeta perişan ettiler...

İlk tur sonunda Nestlé Türkiye'den "Şeker'e Devam" ekibi 666 puanla zirvedeydi. Alcon'dan "Piranalar" 604 puanla onları izliyordu. Bireysel sıralamada ise 120 puanla "Kuala" takımının başarılı oyuncusu İlknur Sevci (Nespresso®) ve 168 puanla en saldırgan pirana ünvanını kazan Bünyamit Yiğit :) üst sırada yer alıyorlardı.

L'Oréal Türkiye'den müthiş atak
2. tur sonunda "Şeker'e Devam" halen liderliğe de devam ediyordu :). Bu sene 14 takımla turnuvaya iştirak ederek ilk kez turnuvanın en çok takımla katılan şirketi olan L'Oréal Türkiye bu turda atağa kalktı. "Salla" 628 puanla ikinciliğe, Fair Enough ise 614 puanla üçüncülüğe yerleşti. Fair Enough'dan Abdullah Bozçam ise tam 203 puana imza atarak turnuvanın bireysel rekorunu kırdı ve öne geçti. Son derece çekişmeli geçen 2. turun ardından, gözler şampiyonu belirleyecek 3. tura çevrildi. Pinlerin adeta paramparça olduğu final turunda şampiyonluk heyecanı doruklarda yaşandı. Oyunlar bittiğinde herkes merakla sonuçları beklemeye koyuldu.

Canan canlandırdı!..
Heyecanlı bekleyiş ödül töreniyle sona erdi. Son turda yer alan geçen senenin şampiyonu "King of the Waters" 690 puanlık performansla 4. kez şampiyonluğu Erikli Su & Nestlé Waters Türkiye'ye kazandırmayı başardı. Canan Çavuşoğlu (151), Cemal Karakaş (99), Ahmet Dedeoğlu (133), Özgür Muslu (149) ve Mustafa Çavuşoğlu'dan (158) oluşan "King of the Waters" takımı kupalara adeta ambargo koydu.

Takımın tek bayan üyesi Canan Çavuşoğlu, Sonay Hekimoğlu'na (Nestlé Türkiye) ait 157 puanlık rekoru kıramasa da 151 puanla kendi en iyi skorunu gerçekleştirerek En Başarılı Bayan Oyuncu ödülüne hak kazandı. Birbirinden başarılı atışlarıyla takımını da canlandıran Canan'ın bu 3. ödülüydü...

Madalyaya Devam
Gümüş madalya 666 puanla Nestlé Türkiye'den "Şeker'e Devam" ekibinin oldu. İlk yıldan bu yana organizasyona katılan ve her seferinde üst sıralarda yer almayı başaran 2005 yılının şampiyonu, istikrarın karşılığını bu kez gümüş madalya ile aldı. Bronz madalya ise ve L'Oréal Türkiye'den "Salla" takımının oldu. Başarılı ekip 3.'lük kürsüsüne çıkmayı 628 puana ulaşarak başardı.

Bütün yorgunluklar ödül töreni ile unutuldu
"2008 Bowling Turnuvası"nda dereceye giren sporcular ödül ve hediyelerini Erikli Su & Nestlé Waters Türkiye'den Ahmet Dedeoğlu, Nestlé Türkiye'den Lina Alsaid, L'Oréal Türkiye'den Melda Ekmen, Nespresso'dan Alper Safer ve Selim Cenkel'in elinden aldılar. Bütün yorgunlukların unutulduğu ödül töreni, geleneksel turnuva pastasının kesilmesiyle sona erdi. 2009 yılında farklı aktivitelerde görüşmek dileğiyle…

Diğer Fotoğraflar