Şampiyon ES ES

Şampiyon ES ES
10.05.2010

“Fortis Ege Bölgesi 9. Bowling Turnuvası” Bursa Etabı 8 Mayıs 2010 Cumartesi günü Rainbowl Bowling Salonu’nda yapıldı. Bursa, Eskişehir ve Yalova illerinden 21 takımın katılımıyla gerçekleşen organizasyon sonunda 670 puan toplayan Eskişehir ekibi “Anadolu Efsanesi” şampiyonluğa ulaştı.

Mayıs ayı için güneşli ama serin sayılabilecek bir cumartesi günü Fortis Marmara Rüzgarı çalışanları Bursa Rainbowl Bowling Salonu'nda buluştu. Uzun süredir görüşemeyenlerin hasret giderdiği, pek çok çalışanın tanışma ve kaynaşma fırsatı bulduğu keyifli organizasyon boyunca müzik, eğlence ve coşkunun dozu bir an olsun düşmedi. Bowling Salonu'nda esen Marmara Rüzgarı sonucunda pinler paramparça oldu ve skorlar beklentilerin üzerinde gerçekleşti.

Ödüller Paylaşıldı
Eğlenceli geçen yarışma sonunda Hasan Hüseyin Çetintaş (175), Sadettin Er (133), Tolga Gürün (137), Fatih Kutlu Toköz (116), Talat Tolga Barut'tan (109) oluşan ve 670 puan toplayan ES ES'ler kupayı 2006 yılından bu yana şampiyonluğa hasret kalan Eskişehir'e götürdü. Turnuvaya özel Eskişehirspor formaları hazırlatan Anadolu Efsanesi 13. lane'de yarıştı. Şampiyon ekibin başarısında 12 ve 14 no'lu lane'lerde yarışan diğer Eskişehir ekiplerinin desteğinin katkısı büyüktü.

Turnuvaya katılım gösteren diğer illerden Yalova'nın güçlü ekibi "Yalova Bulls" 624 gibi oldukça iyi bir performans ile gümüş madalyanın sahibi oldu. Ev sahibi Bursa temsilcisi "Agora Fomara" ise 607 puanla üçüncü olarak turnuvayı bronz madalya ile tamamladı. Bu sonuçlarla altın, gümüş ve bronz madalyalar üç il arasında paylaşılmış oldu.

Günün en iyi bireysel sonucu "Agora Fomara" takımı oyuncusu Osman Çağlar'dan geldi. Fomara personeli 176 puanlık performansla "En Başarılı Erkek Oyuncu" ödülünün sahibi oldu. Şampiyon takımdan Hasan Hüseyin Çetintaş ise sadece bir pin farkla ikinci sırada yer aldı (175). Bayanlarda ise Eskişehir ekibi "Labut Knockers"ın yetenekli oyuncusu Serap Sağdilek 130 puanla "En Başarılı Bayan Oyuncu" ödülünü almaya hak kazandı.

Spor Sevgisi Sınır Tanımıyor
Son yıllarda Ampute Futbol Milli takımımızın başarılarını, tekerlekli sandalye basketbol takımlarımızın şampiyonluklarını ve engelli milli atletimiz Yavuz Şap'ın finish çizgisini en önde bitirdiği yarışları keyifle izliyoruz. Tüm bu güzellikler hepimizin başına gelebilecek rahatsızlıklardan dolayı engellerle yaşamak zorunda kalan insanlarımızı spor sahalarına çekiyor. İşte bu zorlukların üstesinden gelmeyi başaran, yaşama pozitif bakan ve hayat sevincini spor sevgisiyle birleştiren Yiğit Taşcı da bowling heyecanını bizlerle paylaştı. Günün hatırasına madalya ile onurlandırılan genç Yiğit, spor sevgisinin engel tanımayacağını bizlere bir kez daha gösterdi ve İnegöl'e mutlu döndü.

Ödüller Sahiplerini Buldu
Gün sonunda başarılı katılımcılar ödül töreninde ödüllerine kavuştu. Bölge Direktörü Ahmet Yıldırım kupayı şampiyon Anadolu Kaplanları'na vermeden önce tüm katılımcılara teşekkür etti ve başarılı takım ve oyuncuları kutladı. Ardından Eskişehirspor Marşı eşliğinde kupa şampiyon oyuncuların ellerinde yükseldi. Turnuva geleneksel pasta ziyafeti ile son buldu.

Başarılı sporcuları kutlar ve tüm katılımcılara teşekkür ederiz…

 

Sıra Takım Puan
1 ANADOLU EFSANESİ 670
2 YALOVA BULLS 624
3 AGORA FOMARA 607
4 HEYKEL ZİRVESİ 561
5 BORDO BERELİLER  542
6 GÜZELLER İÇİNDEN BİR SENİ SEÇTİM 505
7 ÇEKİRGE YAKASI  503
8 LABUT KNOCKERS 501
9 ŞAMPİYON OLDUK 2 KERE  499
10 LODOS 487
11 BÖLGE TİMSAHLARI 455
12 SUBJECT 144 - ÇEKİRGE ŞB.  423
13 PITIRCIKLAR 2 397
14 YETİŞEMEZSEN EL SALLA 387
15 Remember Us 374
16 YEŞİL ELMA 349
17 TİMSAHLAR 348
18 GÖLGELERİN GÜCÜ 320
19 BÜTÜN KIZLAR TOPLANDIK 314
20 KARTAL KALKAR, DAL SARKAR, YILDIRIM ÇARPAR 310
21 BURSA ŞUBE  305

 

Turnuvanın Enleri
En Centilmen Oyuncu: Murat Güngör (Lodos)
En Şık Bayan Oyuncu: Serap Dinçel (Şampiyon Olduk İki Kere)
En Şık Erkek Oyuncu: Bora Algın (Yeşil Elma)
En Karizmatik Oyuncu: Celal Sönmez (Bölge Timsahları)
En Gayretli Takım: Heykel Zirvesi
En Renkli Takım: Bursa Şube
En Komik İsimli Takım: Kartal Kalkar, Dal Sarkar, Yıldırım Çarpar
En Çok Eğlenen Takım: Pıtırcıklar 2
En Süslü Takım: Bütün Kızlar Toplandık
En Çılgın Takım: Gölgelerin Gücü
En Karizmatik Takım: Yalova Bulls
En Sempatik Takım: Lodos
En Neşeli Takım: Remember Us
En Centilmen Takım: Subject 144
En Süper Takım: Bordo Bereliler

 

Diğer Fotoğraflar