SON ŞAMPİYON Yine Şampiyon

SON ŞAMPİYON Yine Şampiyon
01.11.2010

“Fortis 11. Futbol Turnuvası” Batı Akdeniz Bölge Etabı şampiyonu Haldun Dinç kaptanlığındaki “SON ŞAMPİYON” takımı oldu.

23 Ekim 2010 Cumartesi günü oynanan final maçında "LİMİT BİNBEŞYÜZ TL" ile karşılaşan SON ŞAMPİYON sahadan 10-4 galip ayrılarak 2009 şampiyonu olarak geldikleri turnuvayı unvanlarını koruyarak tamamlamayı başardılar. İlk on iki dakikada toplam yedi gol atıldı. Ancak bu dakikadan sonra takımlar ilk yarı sona erene kadar başka gol atamayınca devre arasına 5-2 SON ŞAMPİYON üstünlüğü ile girildi. İkinci yarıya golle başlayan LİMİT BİNBEŞYÜZ TL maça tekrar ortak oldu. 30. dakikadan sonra baskısını iyice artıran ve yaptığı oyuncu değişiklikleri ile de güç bulan SON ŞAMPİYON bitiş düdüğüne kadar 5 gol daha buldu. 10-4 rakibine üstünlük sağlayan SON ŞAMPİYON 2010 yılını da şampiyon olarak tamamladı.

 

Oynadığı iki maçta 10 gol atan SON ŞAMPİYON'un başarılı forveti Atilla Öngel turnuvayı Gol Kralı olarak tamamladı.

 

Final maçının hemen ardından geçilen ödül töreninde ilk olarak turnuvanın en golcü oyuncusu Atilla Öngel'e plaketini Fortis Batı Akdeniz Bölge Satış Direktörü Turan Karadeniz verdi. Turnuva'nın ikincisi LİMİT BİNBEŞYÜZ TL sporcularına gümüş madalyalarını sahada centilmence mücadele ettikleri Batı Akdeniz Bölge Ticari Şube Direktörü Haldun Dinç takdim etti. Ödül töreninde en büyük alkışı toplayan SON ŞAMPİYON sporcularına ilk olarak altın madalyalarını takan Batı Akdeniz Bölge Krediler Direktörü Tunç Argun daha sonra da kaptan Haldun Dinç'e şampiyonluk kupasını teslim etti. Şampanya yağmuru ve sporcuların sevinç gösterileri ile devam eden coşku hep beraber verilen fotoğraf pozları ile devam etti.

 

Son derece keyifli ve centilmence geçen Batı Akdeniz Bölge Turnuvası'na katılan tüm sporculara ve tribünden desteklerini eksik etmeyen seyircilere teşekkür ederiz.

Diğer Fotoğraflar