YENİ ŞAMPİYON KÜP ŞEKER (Nestlé Türkiye)

YENİ ŞAMPİYON KÜP ŞEKER (Nestlé Türkiye)
25.01.2011

Nestlé Türkiye, Nestlé Waters, Alcon Türkiye ve L Oréal Türkiye çalışanlarının katıldığı "2005 Bowling Turnuvası" Korukent Bowling Salonu nda yapıldı. SporMax organizasyonunda bu yıl ikincisi düzenlenen turnuvaya tam 33 takım iştirak etti.

Bu güzel organizasyonun sonunda Nestlé Türkiye adına yarışan "Küp Şeker" takımı 566 puanla şampiyonluğa ulaştı. Nihat Potur, Ali Varol Köksal, Kemal Uysal ve Ali Yılmaz'dan oluşan Küp Şeker takımı, bu skorla geçen yılın şampiyonu Angels'a (Nestlé Waters) ait rekoru kırarak yeni rekorun da sahibi oldu...

2005 Bowling Turnuvası çok keyifli geçti. Özel hazırlanan t-shirtler, değişik sevinç gösterileri, ilginç danslar, ve müthiş tezahüratlar vardı bu turnuvada. Katılımcılar turnuva boyunca yapılan değişik yarışmalarda çeşitli ödüller kazanma fırsatı buldular.

4 şirket çalışanları bir yandan doyasıya eğlenirken bir yandan da şampiyon olmak için yarıştı. Adrenalin takımından İlyas Emir (Alcon Türkiye) açtı strike perdesini. Bu ilk strike'dan sonra müzikle çoşan oyuncular labutları adeta alt-üst etti. Turnuvaya 16 takımla (turnuva rekoru) iştirak eden Nestlé Türkiye'den Küp Şeker (566 puan) takımının şampiyon olduğu turnuvada geçen yılın şampiyonu Angels takımının oyuncularından kurulu King of Waters (Nestlé Waters), puanını geçen yıla oranla 21 puan arttırdı ve turnuvayı 555 puanla ikinci olarak tamamladı. Bu takımdan Canan Cavuşoğlu 146 puan yaparak kendine ait olan bireysel bayan skoru rekorunu kırarak ikinci kez En Başarılı Bayan Oyuncu oldu. L'Oréal Türkiye adına turnuvaya katılan Kartallar takımı ise 541 puanla şirket rekorunu kırarak bronz madalyaya hak kazandı. Alcon Türkiye'nin başarılı sporcusu Özel Kutlu (Piranalar-Alcon Türkiye-IT) seyircilerin de desteğiyle son atışlarda yaptığı arka arkaya 4 strike'la, son anda Ali Yılmaz'ı (Küp Şeker) geride bırakmayı başardı ve Turnuvanın En Başarılı Erkek Oyuncusu oldu.

Ödül töreninde başarılı sporculara ödüllerini; Fikret Baltaoğlu (L'Oréal Türkiye-Tüketici Ürünleri Bölümü Ticari Pazarlama Müdürü), Ahmet Uygun (Nestlé Türkiye Globe Proje Müdürü), Nurdan Kaya (Nestlé Waters İnsan Kaynakları Uzmanı) ve Şule Çatalbaş (Alcon Türkiye (İnsan Kaynakları Yöneticisi) verdi. Türkiyenin 4 seçkin şirketinin katılımlarıyla geleneksel hale gelen bowling buluşması, ödül töreni pastasının kesilmesi ve hepberaber verilen hatıra pozları ile son buldu.

Turnuvada dereceye giren takım ve oyuncuları kutluyoruz. Katılan tüm takımlara gösterdikleri ilgi için teşekkürler. 2006'da görüşmek üzere...

TURNUVA SONUÇLARI
En Başarılı Bayan Oyuncu: Canan Cavuşoğlu (King of Waters-Nestlé Waters-Pet Satış Departmanı) 146 puan
En Başarılı Erkek Oyuncu: Özel Kutlu (Piranalar-Alcon Türkiye-IT) 171 Puan
Turnuvadaki İlk Strike: İlyas Emir (Adrenalin-Alcon Türkiye-Lojistik)
En Sempatik Takım: Akadlar Wind (L'Oréal Türkiye)
En Çılgın Takım: Butterflies (Nestlé Türkiye)
En Çok Eğlenen Takım: Magic Fingers (Alcon Türkiye)
En İlginç İsimli Takım: Salla Gitsin (Nestlé Waters)

Diğer Fotoğraflar