Yetenek yarışması şampiyonu Kaya Kurşun

Yetenek yarışması şampiyonu Kaya Kurşun
25.04.2011

Kaya Kurşun futbol yetenek yarışmasında da alkışları topladı.

Yetenek yarışması şampiyonu Kaya Kurşun

Turnuvanın üçüncülük maçı biter bitmez sahada farklı bir heyecan yaşanmaya başladı. Takımlarının madalya alması için yeteneklerini sahada sergileyen sporcular şimdi kendi adlarına yarışacaklardı. FC Tuzla'dan Yalçın Balcı ve Özcan Kılınç, WWW'den Emrah Türk ve Ömer Yılmaz, Mega Power'dan da Kaya Kurşun ve Oğuz Binkanat'ın katıldığı futbol yetenek yarışmasında bireysel beceriler yarıştı.

Altı sporcudan sadece Özcan Kılınç kafayla on kere sektirerek yarışmaya puanla başlayabildi. Kaleden kaleye atılan şutlarda ise Yalçın Balcı ve Kaya Kurşun isabet bulabildi. Direğe atılan şutlarda ise Kaya Kurşun üçte iki yaparak büyük bir avantaj yakaladı. Ömer Yılmaz ve Emrah Türk de birer kez direğe isabet eden şut çekebilen isimler oldu.

Final yarışmasında ise orta sahadan alınan top hiç yere değmeden kaleye gönderilecekti. Özcan Kılınç'ın bir kere, Yalçın Balcı, Kaya Kurşun ve Ömer Yılmaz'ın ikişer kere başardıkları bu yarışmanın sonunda en yüksek puana ulaşan Kaya Kurşun futbol yetenek yarışmasının şampiyonu oldu. Kaya Kurşun geçtiğimiz yıl da penaltı yarışmasını kazanan ikilinin üyesi olarak yarışma kazanma alışkanlığını devam ettirdi.

Foto galeri için lütfen tıklayınız...

Diğer Fotoğraflar