2. Kez Assan Alüminyum

2. Kez Assan Alüminyum
23.10.2017

2. Kibar Holding Spor Şenliği Basketbol Turnuvası’nın şampiyonu Assan Alüminyum oldu. 23 Eylül ve 21 Ekim tarihlerinde Tuzla Terakki Vakfı Okulları’nda gerçekleştirilen organizasyonda Assan Hanil ikinciliği alırken, Kibar Holding turnuvayı üçüncü olarak tamamladı...

Katılımın yüksek olduğu 2. Kibar Holding Spor Şenliği Basketbol turnuvamızda birbirinden iddialı ekipler şampiyonluk için tüm hünerlerini sergilediler. Kibar Holding çalışanları yeteneklerini sahaya taşıyarak basketbolla hafta sonlarına ayrı bir heyecan kattılar…

23 Eylül Cumartesi günü takımlar grup maçlarında mücadele etti. Oynanan 12 müsabakada toplam 260 sayı atıldı. Birbirinden keyifli maçların ardından yarı finalistler belli oldu.

21 Ekim Cumartesi günü organizasyon beş iyi şutörün katıldığı 3 sayı atış yarışmasıyla başladı. Rakiplerinden daha fazla isabet bulan TSI takımından Eren Hastürk turnuvanın üç sayı kralı oldu. Yarışma biter bitmez önce 2.tur sonra yarı final maçları oynandı. İzleyenlerin hop oturup hop kalktığı heyecanlı maçların sonunda Assan Alüminyum ve Assan Hanil takımları finale yükseldiler. Yarı finalde güçlü rakiplerine karşı iyi oyun sergileyen TSI ve Kibar Holdingl ekipleri ise bronz madalya mücadelesinde eşleşti.

Bronz madalya için hırslı mücadele…

Final heyecanının hissedilmeye başladığı salonda bir yandan da sıkı bir üçüncülük maçı oynandı. İki hırslı ve mücadeleci ekibi karşı karşıya getiren maçta rakibine karşı baştan sona maçı önde götüren Kibar Holding 21- 17'lik skorla bronz madalyanın sahibi oldu. Günün başarılı ekiplerinden TSI ise turnuvayı dördüncü olarak tamamladı. Maç sonu iki takım da alkışlandı.

Hedef şampiyonluk

Beklenen final maçı sahne aldı. Maça iki takımda karşılıklı sayılarla başladı. Takımlar maç bitene kadar hırsla ve heyecanla en iyi performanslarını sergilediler. Rakibine oranla daha az hata yapan Assan Alüminyum 20-7'lik skorla 2. Kez şampiyonluğa ulaştı. Son düdükle birlikte iki takım oyuncuları ''Fairplay'' ruhuyla birbirlerini centilmence tebrik ettiler.

 

Turnuvada ve Final maçında bulduğu sayılarla ön plana çıkan Oray Sönmez ''Turnuvanın En Değerli Oyuncusu'' ve 35 sayıyla "Sayı Kralı" ödülünü almayı başardı.

Diğer Fotoğraflar