Bronz Madalya Avery United’ın

Bronz Madalya Avery United’ın
04.07.2022

Avery Dennison RBIS Futbol Turnuvası üçüncülük maçında Avery United ve Avery Güvenlik Ailesi takımları karşılaştı. Avery United her şeyin kazanmak olmadığını göstererek Fair Play örneği gösterdi ve eksik gelen rakibi karşısında sahaya bir kişi eksik çıktı. İlk yarısı oldukça zorlu geçen mücadelenin ikinci yarısında coşan Avery United bronz madalyaya farklı bir skorla uzandı.

Maçın ilk atağında Bahadır Demirkaya ile Avery United öne geçti. 4. dakikada Avery Güvenlik Ailesi kaptanı Ercan Bıkmaz beraberliği sağladı. 12. dakikada Bahadır tekrar sahneye çıktı. 3 dakika sonra Mert ligdeki 17. golünü atarken skoru da 3-1'e taşıdı. İlk yarının sonlarında ise Hüseyin Gül şık bir vuruşla ilk yarının skorunu belirledi (3-2). 

İkinci yarının ilk atağında ise bu sefer Avery Güvenlik Ailesi golü attı ve Hasan Taha Salman skora tekrar denge getirdi (3-3). Ardından Bahadır'ın art arda golleri geldi ve fark açılmaya başladı (5-3). Berkay Köktaş ve Serdar Hasdemir'le farkı iyice açan Aver United'da Mert Koç rüzgarı esmeye başladı. Üst üste 4 gol atan Mert krallığını taçlandırırken perdeyi İlkay Akman kapattı ve Avery United maçı 13-3 kazanarak bronz madalyanın sahibi oldu.

Diğer Fotoğraflar