Kazanan Saraycelona

Kazanan Saraycelona
20.06.2022

Gruptan çıkabilmek için ciddi farkla maçı kazanması gereken Saraycelona üç puanı aldı ancak gereken farklı skora ulaşamadı. Maça eksik çıkmasına rağmen müthiş mücadele eden Haddini Bilbao da alkışları hakketti. İki takıma da ortaya koydukları mücadele ve lige kattıkları renk için teşekkür ediyoruz.

Bir kişi eksik olmasına rağmen kaptanı Okan önderliğinde maça çıkan Haddini Bilbao, 3. dakikada Burhan Çıtak'la golü bularak 1-0 öne geçti. Ataklarını sıklaştıran Saraycelona beraberlik için yüklenmeye başladı. 12. dakikada Ömer Faruk Çelik tabelaya denge gitirdi. İlk yarı bitmeden Ömer'le bir kez daha ağları havalandıran Saraycelona öne geçmeyi başardı. 

İkinci yarının başında sahnede yine aynı isim vardı. Saraycelona 29'da skoru 1-3 yaptı. Maç kopuyor mu derken 33'de Burhan farkı bire indirdi. Haddini Bilbao 35. dakikada Ferhat Demirel'le beraberliği sağladı (3-3). Bir dakika sonra Saraycelona'yı şoktan yine Ömer çıkardı. 41. dakikada kaptan Tufan Emektar takımını rahatlatan vuruşu kaydederken golünü arkadaşı Ezgi'ye armağan etti. Maçta son sözü Mert Bozkurt söyledi ve Saraycelona maçı 3-6 kazanarak turnuvaya galibiyetle veda etti.

Centilmence mücadele eden iki takıma da teşekkür ediyoruz...

Diğer Fotoğraflar