Son Bilet "Tigers"ın

Son Bilet "Tigers"ın
27.06.2022

Tigers oldukça zorlu geçen maçın sonunda namağlup olarak finale çıkmayı başardı. Grubu dördüncü sırada bitiren Avery Güvenlik bu maç farklı diyerek müthiş bir mücadele ortaya koydu ve iki takım da izleyenlere heyecan dolu bir yarı final maçı yaşattı. 

Maçta uzun süre gol sesi çıkmadı. İki taraftan da etkili ataklar gelince takımlar frene basarak basit hata yapmamaya çalıştı. 14. dakikada Olcay Budak Tigers'ı öne geçirmeyi başardı. Dakikalar 20'yi gösterirken Tigers %99'luk gol pozisyonundan yararlanamadı, atağın dönüşünde Hasan Taha Salman cezayı kesti ve skora denge geldi (1-1). İlk yarının son anlarında Aytuğ Esen skoru tekrar Tigers lehine çevirdi ve devre arasına 2-1 Tigers üstünlüğüyle girildi.

Hem Tigers kalecisi Ozan Ataykan'ın hem de Erdem Bıkmaz'ın performansları skordaki en önemli faktördü. İlk yarının sonunda omuzundan sakatlık yaşayan Erdem ileri uca geçerken kaleyi geçen haftanın başarılı isimlerinden Turgay Uysal'a bıraktı. Turgay'da inanılmaz dokunuşlar yapınca ikinci yarıda uzun süre gol sesi çıkmadı.

38. dakikada Çağlar Tunca farkı ikiye çıkarıp takımına nefes aldırdı. Ancak defanstaki bir anlık hatayı iyi değerlendiren Erdem son vuruştaki başarısını da göstererek farkı 44'de tekrar bire indirdi ve heyecan dolu dakikaları başlattı. 

Avery Güvenlik beraberlik için yüklenirken Tigers skoru koruyup, kontra ataklarla kaleyi yokladı. Maçın son ananına kadar izleyenler hop oturup hop kalktı. Olcay Budak son saniyelerde aradığı golü takımına kazandırdı ve final tadındaki maçı Tigers 4-2 kazanarak son bileti kaptı. 

Diğer Fotoğraflar