Erkekler Voleybolda Assan Alüminyum Şampiyon

Erkekler Voleybolda Assan Alüminyum Şampiyon
23.10.2017

“2. Kibar Holding Spor Şenliği” Voleybol Turnuvası’nda 21 Ekim Cumartesi günü oynanan Erkekler müsabakaları sonunda Assan Alüminyum şampiyonluğunu ilan ederken, Assan Hanil gümüş madalyanın sahibi oldu. İspak turnuvayı bronz madalya ile kapattı.

 "2. Kibar Holding Spor Şenliği Erkekler Voleybol Turnuvası" 21 Ekim Cumartesi günü Tuzla Terakki Vakfı Okulları'nda gerçekleştirildi. 

Erkeklerin açılış maçında İspak ile Assan Hanil takımları karşılaştı. İlk seti 25-19 Assan Hanil takımı kazandı. İkinci set kora kor bir mücadele ile devam etti. Maçı bırakmayan İspak ikinci sette oyuna ağırlığını koydu. Kazananın şampiyonluk yolunda büyük avantaj yakalayacağı maçta, final sayıları müthiş bir çekişmeye sahne oldu. Sadece dört sayı farkla rakibine üstünlük sağlayan Assan Hanil takımı karşılaşmayı 2-0 kazanarak son maçını beklemeye başladı.

Günün ikinci maçında Assan Alüminyum ile İspak karşı karşıya geldiler. İlk set karşılıklı sayılarla devam etti. Setin sonlarına önde giren Assan Alüminyum seti 25-20 kazandı. İkinci set de çok çekişmeli geçti. İspak güzel oyununu maçın sonuna kadar sürdürdü ve seti 25-21 kazandı. Bu sonuçla maçta tie break setine geçildi. Tie break setinde daha az hata yapan Assan Alüminyum müsabakayı 2-1 kazanarak oynanacak olan Assan Hanil – Assan Alüminyum maçını beklemeye başladı.

Şampiyonu belli edecek olan günün son maçında Assan Hanil ile Assan Alüminyum karşılaştılar. 
 
Final havasındaki maça iyi konsantre olan Assan Alüminyum ilk seti 25-09 alarak kupaya bir adım daha yaklaştı. Assan Alüminyum özellikle ikinci sette çok iyi bir mücadele koydu ve rakibine set vermeden 2. kez şampiyonluğunu ilan etti. 
 
Turnuva sonunda Assan Hanil gümüş madalya kazanırken, İspak bronz madalya sahibi oldu.
 
Takımı adına önemli anlarda sahneye çıkarak, kritik sayılara imza atan Assan Alüminyum'un başarılı oyuncusu Kemal Şahin turnuvanın en değerli oyuncusu seçildi.
 
Eğlenceli geçen gün çekilen hatıra fotoğraflarıyla sona erdi. Tüm katılımcılarımıza teşekkür ediyor ve şampiyon ekibimizi kutluyoruz…

Diğer Fotoğraflar