Kadınlarda Şampiyon İş Yatırım&İş Portföy

Kadınlarda Şampiyon İş Yatırım&İş Portföy
13.05.2019

“İş’te Turnuva” Voleybol Turnuvası’nda 11 Mayıs Cumartesi günü oynanan kadınlar ve erkekler final etapları maçları ardından turnuva tamamlandı. Kadınlarda Maltepe’yi 3-2 yenen İş Yatırım & İş Portföy takımı kupanın sahibi olmayı başardı. Kadınlarda Milli Reasürans takımını 3-0 yenen Ditkob üçüncü olurken, erkeklerde ise Anadolu Sigorta takımını mağlup eden Şişecam Hayata Cam Kat takımı turnuvayı üçüncülük ile tamamladı.

11 Mayıs Cumartesi günü gerçekleşen final etaplarının son gününde kadınlar kategorisinde şampiyonu Maltepe ile İş Yatırım&İş Portföy takımları arasında oynanan maç belirledi. Turnuvanın iki kuvvetli takımı, seyir zevki yüksek olan maçta karşı karşıya geldi.

Yarı final maçında Ditkob takımını 3-1’lik skorla yenen İş Yatırım&İş Portföy takımı, finale de kaldığı yerden devam eder gibi, ilk seti 25-21, ikinci seti ise 25-11’lik sonuçlarla kazanarak maçı 2-0’a getirdi. Üçüncü sette gücünü göstermeye başlayan Maltepe takımı, seyircilerinin de desteği ile önce 25-17, daha sonra da 25-16’lık set galibiyetleri ile durumu 2-2 yapmayı başardı.

Tie-break setine giden maçta izleyenlerin büyük destekleri ile de motive olan iki takım, uzun rallyler ile karşılıklı sayılar almaya başladı. Uzatma periyodunda Maltepe takımını 15-8’lik sonuç ile mağlup eden İş Yatırım&İş Portföy Kadınlar Voleybol turnuvasında şampiyonluğunu ilan etti.

Günün üçüncülük maçında ise kadınlarda Ditkob ile Milli Reasürans takımları üçüncülük kupası için kozlarını paylaştı. Rakibini 25-17, 25-11 ve 25-17’lik sonuçlar ile 3-0 yenen Ditkob üçüncülük kupasının sahibi olurken, Milli Reasürans ise dördüncülük kupasını alan taraf oldu.

Voleybol turnuvası boyunca şampiyonluk yolunda takımınabüyük katkı sağlayan Ayşegül Ezgi Güney (İş Yatırım&İş Portföy) turnuvanın en değerli kadın oyuncusu ödülüne layık görüldü.

Oynanan karşılaşmaların ardından oluşan puan durumunu, sonuçları sayfanın üzerinde yer alan sekmelerden takip edebilirsiniz. Haftanın foto galerisi altta ve Instagram( @spormaxevent ) sayfamızda yer almaktadır.

Diğer Fotoğraflar