Puanları Paylaştılar

Puanları Paylaştılar
16.05.2022

Günün ikinci maçında gol düellosu yaşandı. Sahadan üç puanla ayrılmak isteyen iki takım da maçı bırakmayınca özellikle son dakikaları oldukça heyecanlı bir karşılaşma yaşandı. 

11. dakikada Erhan Efe Saraycelona'yı öne geçirdi. Avery Güvenlik Ailesi'nden cevap gecikmedi. Kırmızılılar bir dakika sonra Ercan Bıkmaz'la durumu eşitledi. Ardından kaptan Cenk Soydan (Avery G.A.) tabelayı 1-2'ye taşıdı ve ilk yarı bu skorla tamamlandı.

İkinci yarının başında bu sefer diğer kaptan sahnedeydi. Tufan Emektar takımını ateşlendirdi (2-2) ve golünü ilk yarı sonunda oyundan çıkmak zorunda kalan takım arkadaşı Ömer Faruk Çelik'e armağan etti. Oyun karşılıklı ataklarla devam ederken kazanılan penaltıda topun başına Eren Kadiroğlu geçti. Soğukkanlı bir vuruşla skoru değiştirdi (3-2). 10 dakika sonra 10 numara Hasan Taha Salman durumu 3-3 yapan gole imzasını attı. Eren 48'de kendisinin ikinci takımının dördüncü golünü attı (4-3). Ancak Hasan Taha son saniyelerde maç daha bitmedi dedi (4-4). 

Son düdükle birlikte müthiş mücadeleden takımlar birer puanla ayrıldı. 

Geçmiş olsun Ömer Faruk Çelik
İlk yarının son anlarında aldığı darbeyle dışarı çıkmak zorunda kalan Ömer'e geçmiş olsun diyor ve bir an önce sahalara dönmesini umut ediyoruz.

Diğer Fotoğraflar