Tigers Başladığı Gibi Bitirdi

Tigers Başladığı Gibi Bitirdi
20.06.2022

Son maçına namağlup çıkan Tigers takımı Sezer Bulut’un Ronald Koeman’a dönüştüğü maçta Avery United’ı 4-1 yenerek grubu yenilgisiz lider tamamladı ve yarı finalde grup dördüncüsü Avery Güvenlik ailesiyle eşleşti.

İki takım da maça kontrollü başladı. İstediği bitirici vuruşları hücum hattından bulamayan Tigers'da sahneye günün yıldızı Sezer Bulut çıktı. Sezer 4. dakikada takımını öne geçirdi. Cevap kraldan geldi. Mert Koç raket gibi sol ayağıyla 15. golünü kaydederken durumu 1-1'e getirdi. 

Ozan Ataykan Tuttu Sezer Attı
Ancak sahada durdurulamaz iki isim vardı. Ozan Ataykan kritik pozisyonlarda kalesini gole kaparken yaptığı ileri koşularla fırsatlar yaratmaya devam eden Sezer sert ve isabetli vuruşlarla Ronald Koeman'ı hatırlattı. Takım arkadaşlarının boşalttığı alanları iyi kullanarak tüm gollere imzasını bıraktı ve Tigers maçı 4-1 kazanmayı başardı.

Grubu lider bitiren Tigers diğer maçın da kesinleşmesiyle rakibini öğrendi.  Grubu dördüncü sırada tamamlayan Avery Güvenlik Ailesi rakibi oldu. Avery United ise grup üçüncüsü olarak ikinci sırada yer alan HTL-Yenilmezler ile final mücadelesi verecek. 

Diğer Fotoğraflar