Basketbolda Şampiyon "Otosanayi"

Basketbolda Şampiyon "Otosanayi"
13.05.2019

“İş’te Turnuva” Basketbol Turnuvası şampiyonu, 11 Mayıs Cumartesi günü oynanan müthiş final maçında belli oldu. Sahadan 79-52 galip ayrılan Otosanayi takımı şampiyonluğunu ilan etti. İzleyenlerin basketbola doyduğu final maçında Bilişim takımı ikinci olsa da bolca alkışı hak etti. Turnuvada üçüncülüğü Şişecam takımı elde ederken, Rıhtım Kadıköy ise dördüncü sırada yer aldı.

11 Mayıs Cumartesi günü turnuvanın basketboluyla göze çarpan iki takımı Otosanayi ve Bilişim takımları şampiyonluk için tüm kozlarını paylaştılar. Mücadeleye yüksek tempo ile başlangıç yapan Otosanayi takımı, ilk çeyreği 7-29 önde kapadı. İkinci çeyrekte Bilişim takımı toparlansa da, rakibine fazla fırsat vermeyen Otosanayi takımı ilk yarıyı 26-46'lık üstünlük ile tamamladı. Mücadele gücünün yüksek olduğu maçta, ikinci yarıdan itibaren oyuna iyice ağırlığını koyan Otosanayi, üçüncü çeyreği 63-39, maçı ise 79-52 önde tamamlayarak kupayı müzesine götürdü. Bilişim’de Koray Küçükgılavuz (12) ve Kerem Güzeltaş (12) çift haneli sayılara ulaşmayı başarırken, Otosanayi’den ise Emre Yanık’ın 23 sayılık performansı takımına finalde büyük katkı sağladı.

Keyifli ve çekişmeli geçen turnuvada bronz madalyanın sahibi Şişecam takımı olurken, Rıhtım Kadıköy turnuvayı dördüncü olarak tamamladı.

Turnuva boyunca rakip potalara bıraktığı 125 sayı ile takımına büyük katkı sağlayan Cihan Karaali (Rıhtım Kadıköy) sayı kralı ödülünün sahibi oldu. Takımına saha içi ve dışında liderlik eden başarılı oyun kurucu Kerem Yılmaz (Otosanayi) geçen sene de olduğu gibi yılın en değerli oyuncusu ödülüne layık görüldü.

Oynanan karşılaşmaların ardından oluşan puan durumunu, sonuçları sayfanın üzerinde yer alan sekmelerden takip edebilirsiniz. Haftanın foto galerisi altta ve Instagram( @spormaxevent ) sayfamızda yer almaktadır.

Diğer Fotoğraflar