Finalistler Belli Oldu...

Finalistler Belli Oldu...
06.05.2019

İş’te Turnuva futbol branşında 2. Ligde ve 1. Ligde finale kalan ekipler belli oldu.

5 Mayıs Pazar günü oynanan yarı final müsabakalarında ilk olarak sahaya 2. Lig takımları çıktı. Günün ilk maçında Milli Reasürans ile Kurumsal İletişim takımları karşı karşıya geldi. Maçın sonunda 4-1'lik sonuç Milli Reasürans takımını finale taşıdı. 2. Ligin diğer yarı final maçı gol düellosu şeklinde geçti. Anadolu Hayat Emeklilik ile DBOB Fraud Team maçında normal süre 5-5'lik sonuçla tamamlandı. Uzatma dakikalarında rakibine 8-5'lik üstünlük kuran DBOB Fraud Team finalde Milli Reasürans takımının rakibi oldu.

1. Ligde yarı finalin ilk maçı Maltepe ile Camiş Ambalaj arasındaydı. Maça hızlı başlayan taraf Maltepe olurken, mücadele boyunca temposunu hiç düşürmeyerek sahadan 9-2'lik skorla galip ayrılmasını bildi ve adını finale yazdırdı. 1. Ligin diğer maçında geçen yılın iki finalist takımı bu kez yarı finalde karşı karşıya geldi. Kapalıçarı-İşmer ile Anadolu Sigorta takımları baştan sona seyircilere keyif veren futbol izlettirirken, maçtan 4-1'lik skorla galip ayrılan ve adını finale yazdıran taraf Kapalıçarşı-İşmer oldu.

11 Mayıs Cumartesi günü her iki ligde üçüncülük ve final karşılaşmalarıyla dereceye giren takımlar belli olacak.

Oynanan karşılaşmaların ardından sonuçları, final eşleşmelerini ve gol krallığı listesini sayfanın üzerinde yer alan futbol sekmesinden takip edebilirsiniz. Haftanın foto galerisi altta yer almaktadır.

 

Diğer Fotoğraflar