Kortun En İyileri Belli Oldu

Kortun En İyileri Belli Oldu
06.06.2016

"İş te Turnuva"nın en çekişmeli branşlarından teniste en iyiler belli oldu. 4 Haziran Cumartesi günü Çamlıca İş Bankası Sosyal Tesisleri nde oynanan final müsabakaları çok çekişmeli geçti. Zorlu rally lerin ardından kupalar sahiplerini buldu.

32'si erkek 13'ü bayan toplam 45 sporcunun katılımıyla gerçekleşen İşte Turnuva'nın tenis kategorisi nefese kesen maçlara sahne oldu. 23 Nisan'da start alan turnuva 4 Haziran'da oynanan final maçlarıyla son buldu. Bir buçuk ay boyunca yaşanan tenis heyecanı İş Bankası ve iştiraklerinin çalışanlarını spor yoluyla kaynaştırdı.

Kadınlarda Zafer Miray Beğendi'nin
Kadınlar kategorisinde iki güçlü isim finale yükseldiler. Finalde Sevdiye Öztürk'ü 6-1 ve 6-4'lük setlerle 2-0 yenen Miray Beğendi şampiyonluğa ulaştı.Güçlü servisleriyle oyunda üstünlük kuran Miray Beğendi, baseline'a gönderdiği uzun toplarla rakibini hataya zorladı. Şampiyon karşısında özellikle ikinci sette iyi bir oyun ortaya koyan Sevdiye Öztürk ikinci, Işıl Ercan ise turnuvayı üçüncü olarak tamamladılar.

Erkeklerde Kazanan Tuğrul Nakipoğlu
Erkekler finalinde ise Tuğrul Nakipoğlu, rakibi Murat Hatipoğlu'nu 6-1 ve 6-3'lük setlerle 2-0 mağlup ederek şampiyonluğunu ilan etti. Etkili oyunuyla maçı domine eden güçlü raket set vermeden kazanmasını bildi. Başarılı oyunuyla finale kadar yükselen ve finalde iyi bir oyun çıkartan Murat Hatipoğlu ikincilik kürsüsüne çıktı. Üçüncülük mücadelesinde Zafer Karabaşoğlu, Rıza Özhan Yaşar'ı 2-1 mağlup ederek üçüncü olarak turnuvayı tamamladı.

"İşte Turnuva" Tenis Kategorisine katkı sağlayan tüm izleyici ve oyuncularımıza teşekkür ederiz. Bir sonraki tenis şöleninde görüşmek üzere...

Diğer Fotoğraflar