Masa Tenisi Turnuvası Tamamlandı

Masa Tenisi Turnuvası Tamamlandı
29.04.2019

İŞ’te Turnuva Masa Tenisi branşının erkekler ve kadınlar kategorisi, Fenerbahçe Veteran Masa Tenisçileri Derneğin'nde, 27-28 Nisan tarihlerinde oynan müsabakalarla sona erdi. 

27 Nisan Cumartesi günü erkeklerin grup maçları tamamlandı ve adını ikinci tura yazdıran isimler belli oldu. 28 Nisan Pazar günü perde kadınlar kategorisyle açıldı. Gruptaki sıralama maçları sonrası çeyrek final eşleşmeleri oynandı. Sevilay Kıran, Nurcan Güler, Elif Tungatar Ekici ve Ebru Efe adlarını yarı finale yazdırdı. Tecrübesini konuşturan Sevilay Kıran, Nurcan Güler'e set vermeden yarı final maçını kazandı. Final tadındaki mücadelede Ebru Efe karşısında tie-break setini alan Elif Tungatar Ekici bir diğer finalist oldu (3-2).

Üçüncülük maçını Ebru Efe 3-0 kazandı. Final maçını, iki şampiyonluğu bulunan Elif Tungatar Ekici kazanırken (3-0) Sevilay Kıran başarılarına ikinciliği de eklemiş oldu.

Kadınlar kategorisinin sona ermesiyle birlikte erkeklerde müsabakalara devam edildi. Çeyrek finaldeki en dikkat çekici karşılaşma Utku Büyükaksoy ve Cem Güleç arasında oynandı. Utku Büyükaksoy son iki sezonun şampiyonunu 2-1'le geçerek yarı finale çıktı. Ali Güller, Necmi Gürünlü ve Erkan Dörtbölük de yarı final biletini almayı başardı.

Yarı finalde Ali Güller ve Utku Büyükaksoy rakiplerne set vermeden finale yükseldi. Erkan Dörtbölük - Necmi Gürünlü arasındaki üçüncülük maçında gülen taraf Gürünlü oldu. 

Finalin değişmez ismi Ali Güller bu sezon özellikle etkili servisleri ve dirençli savunmasıyla dikkat çekerken güçlü rakibi Utku Büyükaksoy'a set vermeden, iki sezon aradan sonra tekrar şampiyonluk ipini göğüslemeyi başararak üçüncü zaferine imza attı. 2016 yılında da Ali Güller ile finalde karşılaşan ve ikinci olan Utku Büyükaksoy bir kez daha ikincilik unvanını aldı.

Tunuvaya katılan tüm oyunculara teşekkür ederiz.

Diğer Fotoğraflar