Ödül Töreni Coşkusu

Ödül Töreni Coşkusu
05.06.2017

İş te Turnuvada tüm branşlarda final maçlarının ardından kupa, madalya ve plaketlerin taktim edileceği ödül törenine geçildi.


Futbol, Basketbol, Voleybol, Tenis ve Masa Tenisi branşlarında tam 2,5 ay süren maratonun sonunda tüm takım sporlarında ve bireysel sporlarda dereceye giren sporculara ödülleri taktim edildi.

Ödül töreni Türkiye İş Bankası Genel Müdürü Sn. Adnan Bali, Basisen Sendikası Genel Başkanı Sn. Metin Tiryakioğlu, İş Bankası yöneticileri, Basisen Sendikası yöneticileri ve iştirak yöneticilerinin katılımıyla gerçekleşti.

İlk olarak Futbol 1. ve 2. Liginde dereceye giren ilk dört takıma kupa ve madalyaları taktim edildi. 1. Lig şampiyonu Ataşehir, ikincisi Milli Reasürans, üçüncüsü Anadolu Sigorta ve dördüncüsü İnsan Kaynakları kupa ve madalya ile sezonu taçlandırdı. Futbol 2. Liginde ise Şampiyon Kazlıçeşme, ikinci Hukuk Müşavirliği, üçüncü Camiş Ambalaj ve dördüncü PKİTB kupa ve madalyalarını almanın coşkusunu yaşadı.

Belki de sezonun en değerli kupası olan Fair Play kupasını 1. Ligde İnsan Kaynakları, 2. Ligde ise Hukuk Müşavirliği takımları kazandı.

Sezonun en iyi futbolcularından oluşan Altın Karma oyuncuları plaket ile onurlandırıldı. Bu karmada 1. Ligde kaleci Koray Firidin (Ataşehir), Barkın Özcan (Anadolu Sigorta), Serhat Genç (Ataşehir), Ercan Usluadam (Milli Reasürans), Muammer Kavrazlı (İnsan Kaynakları), Hüseyin Genç (Ataşehir) ve 13 golle gol kralı olan İsmail Güleç (Milli Reasürans) yer aldı. 2. Lig Altın Karması ise Kalede Etem Canavar (Kazlıçeşme), Oğuz İpek (Camiş Ambalaj), Murat Karacan (Hukuk Müşavirliği), Sezai Taşhan (PKİTB), Erkan Aslan (Kazlıçeşme), İlker Arıtan (Hukuk Müşavirliği) ve 34 golle gol kralı olan Muhammet Ali Polat'dan oluştu.

Basketbolda çekişmeli geçen turnuvanın ardından şampiyon olan Bağlarbaşı, ikinci olan Anadolu Hayat Emeklilik, üçüncü olan Rıhtım Kadıköy Bulls ve dördüncü olan Şişecam takımları kupa ve madalya ile ödüllendirildi. Sezonun en değerli oyuncusu Bağlarbaşı takımınından Çağlayan Vural oldu. Sayı krallığında ise yine Bağlarbaşı takımı oyuncularından Emre Yanık 21,1 maç başı ortalama ve toplamda 127 sayıyla sayı krallığı plaketine layık görüldü.

Voleybol erkekler ve kadınlar kategorilerinde dereceye giren takımlar ve oyunculara kupa, madalya ve plaketleri taktim edildi. Erkeklerde Şampiyon Ditkob, ikinci Anadolu Sigorta, üçüncü Şişecam ve dördüncü İşmer takımlarına kupa ve madalyaları verildi. Kadınlarda Şampiyon Tekvoloji, ikinci Karma, üçüncü İnsan Kaynakları ve dördüncü Şişecam kupa ve madalyalarını alan takımlar oldular. Erkeklerde en değerli oyuncu plaketini Cihat Akyıldız (Ditkob) alırken, kadınlarda bu plaketi Gamze Akkaya (Tekvoloji) aldı.

Teniste erkekler ve kadınlar kategorilerinde Tuğrul Nakipoğlu ve Esra Ballı şampiyon olarak kupayı havaya kaldıran oyuncular oldular. Erkeklerde ikinci Sunay Çalışır ve üçüncü Murat Hatipoğlu plaket ile onurlandırıldı. Kadınlarda bu plaketlerin sahibi ikinci olan Sevdiye Öztürk ve üçüncü olan Işıl Ercan oldu.

Masa Tenisi branşında kupa ve plaketler sahibini buldu. Derece giren sporcular kadınlarda şampiyon Elif Tungatar Ekici, ikinci Ebru Efe ve üçüncü Sevilay Kıran olurken, erkeklerde şampiyon Cem Güleç, ikinci Mustafa Yalgın ve üçüncü Ali Güller oldu.

Tüm branşlarda 503 müsabakanın oynandığı ve yaklaşık 1100 sporcunun yer aldığı 2017 İş'te Turnuva çekilen hatıra fotoğraflarıyla son buldu.

SporMax ailesi olarak dereceye giren takımlara ve sporculara tebriklerimizi gönderiyor, başarılarının devamını diliyoruz.