Şampiyon Erişim

Şampiyon Erişim
06.06.2016

“İş’te Turnuva”da 4 Haziran Cumartesi günü oynanan 2. lig final karşılaşmasında rakibi Atletico Fanila’yı 3-2’lik sonuçla yenmeyi başaran Erişim şampiyonluğa uzanan takım oldu.

 

 

2. Lig şampiyonunu  belirleyecek final karşılaşmasında Erişim ile Atletico Fanila karşı karşıya geldi. Mücadelede her iki takımda beklenildiği gibi finale yakışır bir oyun sergiledi. Maçın 19. dakikasında Atletico Fanila Aykut Konak ile 1-0 öne geçti. Dakikalar 26'yı gösterdiğinde Erişim adına Mustafa İhan beraberliği sağladı (1-1). 43. Dakikada Atletico Fanila bu kez kaptanı Sedat Kayı ile tekrar öne geçti. 49. Dakikada Tuncay Çakmakçı 2-2'lik eşitliği sağlarken, bu zevkli karşılaşma son saniyelerde Erişim takımından Akif Algül'ün attığı golle 3-2 tamamlandı.

Bu skor Erişim takımına şampiyonluğu getirirken, Atletico Fanila başarılı bir sezonun ardından gümüş madalyanın sahibi oldu.

Ayrı bir heyecanda üçüncülük maçında yaşandı. Bilgi Teknolojileri ile Softtech Pega Takımları hem üçüncülük ünvanını kazanmak, hem de 1. Lige çıkmak adına sahadaydı. İzleyicilerin birbirinden güzel tam 10 gol seyrettiği maçta gülen taraf 7-3'lük sonuçla Bilgi Teknolojileri oldu. Softtech Pega turnuvada dördüncülüğü elde etti.

Sezonun en başarılı oyuncularının yer aldığı 2. Lig altın karma şu oyunculardan oluştu;

Yasin Yaşar Duğan (Erişim), Ahmet Ergün (Softtech Pega), Zeynel Erdoğan (Bilgi Teknolojileri), Sedat Kayı (Atletico Fanila), Mustafa İhan (Erişim), Orhan Gönülsüz (Şişecam A), Aykut Konak (Atletico Fanila).


 


Diğer Fotoğraflar