Şampiyon Kazlıçeşme...

Şampiyon Kazlıçeşme...
05.06.2017

“İş’te Turnuva”da 3 Haziran Cumartesi günü oynanan 2. Lig final karşılaşmasında rakibi Hukuk Müşavirliği’ni penaltılara giden maçta 6-5’lik sonuçla yenmeyi başaran Kazlıçeşme şampiyonluğa uzanan ekip oldu. Hukuk Müşavirliği gümüş madalyanın sahibi olurken, Camiş Ambalaj turnuvadan üçüncü olarak ayrıldı. Turnuvanın dördüncüsü ise PKİTB oldu.

 


Dört Dört'lük Müthiş Final İzleyenlere Keyif Verdi!
2. Ligin final maçında Kazlıçeşme ile Hukuk Müşavirliği takımları şampiyonluk için sahaya çıktı. İki denk kuvvetlerin mücadelesi beklenilenin tam aksine erken bir golle başladı. Karşılaşmanın henüz 2. dakikasında Kazlıçeşme golcüsü Muhammet Ali Polat, attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golün ardından 11. dakikada yine Muhammet Ali skoru 2-0'a getirdi. Mücadelenin ilk yarısında üstün bir oyun sergileyen Kazlıçeşme 14'de Emre Erol ve 27'de bir kez daha Muhammet Ali ile farkı dörde çıkardı. İlk yarı bu sonuçla tamamlandı.

İkinci yarıda sahada bambaşka bir Hukuk Müşavirliği vardı. Önce oyunda dengeyi kuran tecrübeli ekip ardından gollerine başladı. Savunmadaki güzel oyununu hücumda da gösteren günün başarılı isimlerinden Murat Karacan 45. dakikada attığı golle perdeyi açtı (4-1). 51'de Zeki Boyalı attığı güzel golle fark ikiye indirdi (4-2). Bu dakikadan sonra rakip alanda ataklarını daha da arttıran Hukuk Müşavirliği Murat Karacan'ın 57 ve 60. dakikalardaki müthiş golleriyle skorda dengeyi kurdu (4-4). Son dakikalarında seyredenlerin hop oturup hop kalktığı dört dörtlük müthiş finalin normal süresi bu sonuçla tamamlandı.

Müsabakada uzatma dakikalarına geçildi. 73. dakikada yine Murat Karacan Hukuk Müşavirliği takımını öne geçiren gole imzasını attı. Uzatma bölümlerinde artık son dakika oynanırken Kazlıçeşme Yaşar Öztürk'ün ayağından bulduğu golle sonucu 5-5'e getirdi. Penaltı atışlarına giden maçta Kazlıçeşme 6-5'lik sonuçla 2017 sezonunun şampiyonu olmayı başardı.

 

2. Ligin üçüncülük maçında Camiş Ambalaj ile PKİTB takımları karşı karşıya geldi. Bol gollü mücadelede sezonun flash ekibi Camiş Ambalaj 11-2'lik sonuçla üçüncülük kupasının sahibi oldu. Sezonun başarılı ekiplerinden PKİTB turnuvayı dördüncü olarak tamamladı.

 Sezonun önemli kupalarından Fair Play kupası, kıran kırana maçlar oynamasına karşın centilmenliğinden bir an bile ödün vermeyen Hukuk Müşavirliği'nin oldu.

Sezonun en başarılı oyuncularının yer aldığı altın karma şu oyunculardan oluştu;

Etem Canavar (Kazlıçeşme), Oğuz İpek (Camiş Ambalaj), Murat Karacan (Hukuk Müşavirliği), Sezai Taşhan (PKİTB), Erkan Aslan (Kazlıçeşme), İlker Arıtan (Hukuk Müşavirliği) ve 34 golle gol kralı olan Muhammet Ali Polat (Kazlıçeşme).