Şampiyon Milli Reasürans...

Şampiyon Milli Reasürans...
13.05.2019

11 Mayıs Cumartesi günü oynanan 2. Lig final maçında Milli Reasürans ile DBOB Fraud Team takımları karşı karşıya geldi. Rakibini 5-0’lık sonuçla mağlup etmeyi başaran Milli Reasürans 2019 yılı şampiyonu olmayı başardı. Üçüncülük maçında ise Kurumsal İletişim, Anadolu Hayat Emeklilik karşısında 10-1’lik farklı skorla üçüncülüğü almayı başardı.

2.Lig’in final maçında Milli Reasürans ile DBOB Fraud Team takımları karşı karşıya geldi. İki güçlü ekibin mücadelesi izleyenlere keyif verdi. Temponun hiç azalmadığı muhteşem final maçında ilk gol Milli Reasürans adına 18. Dakikada Yusuf Baykan’ın ayağından geldi (1-0). İlk yarının son dakikası oynanırken Milli Reasürans bu kez golcü ismi Volkan Yener ile farkı ikiye çıkardı (2-0). Karşılaşmada ilk yarı bu skorla tamamlandı.

İkinci yarıda yağmurla birlikte goller de gelmeye devam etti 46’da ilk golün sahibi Yusuf, 48’de yine Volkan farkın açılmasını sağlayan isimler oldu (4-0). Maçta son gol 56. Dakikada Onur Aydoğan’dan gelirken, 5-0’lık sonuçla Milli Reasürans 2019 yılı şampiyonluğunu kazanan takım oldu. DBOB Fraud Team, ilk maçtan bu yana mücadeleci oyunuyla final oynamanın gururunu yaşarken, ikincilik kupasının da sahibi oldu.

Üçüncülük Kupası Sahibi Kurumsal İletişim
Üçüncülük maçında Kurumsal İletişim ile Anadolu Hayat Emeklilik takımları karşı karşıya geldi. Baştan sona maçta üstünlüğü bırakmayan Kurumsal İletişim müsabakadan da 10-1’lik farklı skorla ayrılmasını bildi ve üçüncülük kupasının sahibi oldu.

Sezonun en önemli kupalarının biri olan fair play kupası kıran kırana maçlar olmasına karşın sadece 1 kart ile turnuvayı tamamlayan Anadolu Hayat Emeklilik takımının oldu.

Sezonun en başarılı oyuncularının yer aldığı altın karma şu oyunculardan oluştu;
Erdi Deveci (Milli Reasürans), Volkan Kaya (DBOB Fraud Team), Caner Ustabaş (DBOB Fraud Team), Serdar Arif Diktürk (Kurumsal İletişim), Refik Burak Elmas (Anadolu Hayat Emeklilik), Yusuf Baykan (Milli Reasürans), Volkan Yener (Milli Reasürans).

Gol krallığı yarışında Milli Reasürans takımından Volkan Yener attığı 25 golle bu ünvanın sahibi olmayı başardı.

 

Diğer Fotoğraflar