Voleybolda Şampiyon Maltepe...

Voleybolda Şampiyon Maltepe...
06.05.2019

“İş’te Turnuva” Voleybol Turnuvası’nda 4 Mayıs Cumartesi günü oynanan kadınlar ve erkekler final etapları maçları ardından kadınlarda ilk finalist, erkeklerde ise şampiyon belli oldu. Erkeklerde Ditkob’u 3-1 yenen Maltepe takımı kupanın sahibi olmayı başardı ve İş’te Turnuva’nın tüm branşlarındaki ilk şampiyonu olma başarısını gösterdi. Kadınlarda Milli Reasürans takımını 3-0 yenen Maltepe takımı finale adını yazdıran ilk takım oldu. Kadınlarda turnuvanın bir diğer finalisti 4 Mayıs Perşembe günü oynanacak Ditkob-İş Yatırım&İş Portföy maçından sonra belli olacak. Erkeklerde turnuva üçüncüsü Anadolu Sigorta-Şişecam Hayata Cam Kat maçı sonrası belirlenecek.

Muhteşem Final Nefesleri Kesti…
Adına yakışır geçen muhteşem final maçında ibre sürekli yön değiştirdi. Başa baş geçen maçta Maltepe ilk seti 25-15, ikinci seti 25-12 kazansa da Ditkob maçı bırakmayarak üçüncü seti 25-19 almasını bildi. Durumu 2-1 yapan Ditkob takımı, dördüncü sette de iyi bir performans göstererek rakibi karşısında baskısını arttırdı. Dördüncü periyot izleyenlere bolca rally izleme fırsatı verirken, karşılıklı alınan sayılar ile son periyot uzayarak 29-27 Maltepe takımının üstünlüğü ile tamamlandı. Takımların müthiş efor sarf ettiği maçı Maltepe 3-1'lik galibiyet ile tamamladı ve Maltepe takımı şampiyonluğa uzandı.

Üçüncülük Maçında Kazanan Şişecam Hayata Cam Kat…
Üçüncülük maçında yaşanan heyecan final maçını aratmadı. Anadolu Sigorta ile Şişecam Hayata Cam Kat takımları arasında oynanan maçta 2-0’dan geri gelerek, 3-2’lik maç sonucu ile kazanan Şişecam Hayata Cam Kat takımı bronz madalyanın sahibi oldu.

Turnuva boyunca takımına büyük katkı sağlayan Hüseyin Uğur Genç turnuvanın en değerli oyuncusu ödülünü almaya hak kazandı.

Diğer Fotoğraflar