Finalin Adı Teşvikiye - DİM

Finalin Adı Teşvikiye - DİM
01.06.2015

İŞ te Turnuva voleybol branşının yarı final maçları oldukça çekişmeli oldu. Rakiplerini zorlu setler sonunda 2-0 la geçen Teşvikiye ve DİM final biletini aldı. Challenger ve Erişim ise üçüncülük maçı için karşı karşıya gelecekler.


30 Mayıs Cumartesi günü yarı finalin ilk maçında Teşvikiye ve Challenger takımları sahaya çıktı. 

 
Maça Teşvikiye hızlı başladı ve farkı açtı. İkinci teknik mola sonrası ise adeta set yeniden başladı. Üst üste sayılar bulan Challenger (24-24) beraberliği sağladı ve 25-24 öne geçti. Toparlanan Teşvikiye üç sayılık bir seri yakalayarak seti 27-25 kazanmayı başardı.
 
İkinci sette heyecan devam etti. Challenger teknik molalara önde girmeyi başardı. Bu sefer Teşvikiye rakibini yakaladı. Seti 25-22 kazanarak finale çıkan ilk takım oldu.
 
Sahada artık DİM ve Erişim takımları vardı. Setin başındaki karşılıklı sayılar maçın ne denli zorlu geçeceğini belli etti. 20-20'ye kadar sürekli beraberlikler yaşandı. DİM kritik sayıyı aldıktan sonra seti kopardı (25-20).
 
İkinci set de büyük çekişmeye sahne oldu. İlk sette olduğu gibi bir DİM bir Erişim öne geçti. 20. sayılardan sonra fark yine açıldı. Oyunun son bölümlerini daha dikkatli ve kontrollü oynayan DİM aynı set skoruyla maçı 2-0 kazanarak final biletini aldı.
 
Maçın en keyifli ve güzel anları ise kritik pozisyonlarda ayrı takımlarda olan dostların kazanılan sayılar sonrası birbirlerine takılmalarıydı...
 
Şimdi gözler finalde...
 

6 Haziran Cumartesi

Saat

Erkekler Üçüncülük ve Final

Maç

18:00

Challenger

-

:

-

Erişim

19

19:15

Teşvikiye

-

:

-

DİM

20

 

 

 

 

 

 

 

 

Diğer Fotoğraflar