Şampiyon Kapalıçarşı-İşmer

Şampiyon Kapalıçarşı-İşmer
13.05.2019

11 Mayıs Cumartesi günü oynanan 1. Lig final maçında Maltepe ile Kapalıçarşı-İşmer takımları karşı karşıya geldi. Baştan sona heyecan içinde geçen maçta 4-3’lük sonuçla rakibini mağlup eden Kapalıçarşı-İşmer 2019 yılı şampiyonu olmayı başardı. Üçüncülük ise rakibi Camiş Ambalaj’ı penaltı atışları sonunda yenen Anadolu Sigorta’nın oldu.

Muhteşem Finalde Heyecan Son Ana Kadar Sürdü!
2019 yılının şampiyonunu belirleyecek maç beklenildiği gibi hızlı başladı. Nefeslerin tutulduğu ve heyecanın bir an olsun kaybolmadığı maçta ilk gol 3. Dakikada Kapalı Çarşı-İşmer takımında Muhammet Avcı’nın ayağından geldi (0-1). Bu golün ardından dakikalar 11’i gösterdiğinde kazanılan penaltı atışını Kapalı Çarşı-İşmer takımında Zafer Polat gole çevirdi ve  takımını 2-0 öne geçirdi. 16. Dakikada Kapalı Çarşı-İşmer takımında ilk golün sahibi
Muhammet Avcı farkı üçe çıkardı. Bu gollerin ardından 18. Dakikada Maltepe, Oğuzhan Aksoy’un penaltıdan kaydettiği golle farkı ikiye indirdi (1-3). İlk yarının son bölümlerinde dakika 27’de Kapalı Çarşı-İşmer takımında tecrübeli oyuncu Ramazan Kaba durumu 4-1’e taşıdı. Mücadelede ilk yarı bu sonuçla tamamlandı.

İkinci yarıda Maltepe takımında usta ayak Alper Şen’in sert vuruşunda top ağlara gitti ve fark yeniden ikiye indi (2-4). 53. Dakikada Maltepe adına Serhat Genç’in attığı golle skor 3-4’e gelirken, geride kalan dakikalarda başka gol olmadı ve bu skor Kapalı Çarşı-İşmer takımını şampiyonluğa taşıdı.

Emeklilerden Futbol Resitali
Emekliler futbol takımının yaklaşık 30 üyesi izleyenlere futbol ziyafeti yaşattı. İlerlemiş yaşlara rağmen sahada basmadık yer bırakmayan futbolun en tecrübeli ayakları aynı zamanda dostluğun, arkadaşlığın ve fair play’in ne demek olduğunu tüm izleyenlere anlattı.

Üçüncülük Anadolu Sigorta’nın
Camiş Ambalaj ile Anadolu Sigorta arasında oynanan üçüncülük mücadelesi adeta gol düellosu şeklinde geçti. Normal süresi 6-6, uzatma dakikaları 8-8 beraberlikle biten maçta kazananı penaltı atışları belirledi. Penaltı vuruşları sonunda 4-3’lük skorla üçüncülüğü elde eden Anadolu Sigorta oldu.

Kapalıçarşı-İşmer şampiyonluk kupasının yanında 2019 yılının en centilmen takımı olarak fair play kupasının da sahibi oldu.

Sezonun en başarılı oyuncularının yer aldığı altın karma şu oyunculardan oluştu;
Yiğit Demir (Kapalıçarşı-İşmer), Serhat Genç (Maltepe), Muhammet Avcı (Kapalıçarşı-İşmer), Ebubekir Ateş (Maltepe), Barış Dörtarka (Camiş Ambalaj), Rıfat Can Şen (Kapalıçarşı-İşmer), Kaan Çamkır (Anadolu Sigorta)

Gol krallığı yarışında Anadolu Sigorta takımından Kaan Çamkır, attığı 45 golle bu ünvanın sahibi olmayı başardı.

 

Diğer Fotoğraflar