Finalin Adı Belli Oldu

Finalin Adı Belli Oldu
01.10.2019

30 Eylül Pazartesi günü oynanan yarı final maçlarının ardından finale çıkan takımlar Metal Terzileri ve Los Galakticos oldu.

Günün ilk maçında rakibi Karbon Çelik'i Mustafa Uslu ve Mehmet Göksel'in etkili oyunlarıyla 8-1 gibi farklı bir skorla mağlup eden Metal Terzileri finale adını yazdıran ilk ekip oldu. 

Günün ikinci maçında ise ilk dakikalarda son şampiyon KuleGücü Alper Coşkun'un güzel golüyle öne geçti. 12. dakikada yine sahneye Alper Coşkun çıktı ve yine harika bir golle skoru 2-0'a taşıdı. Bu dakikadan sonra Los Galakticos toparlanmaya başladı. 17. dakikada Ömer Faruk Özgür, 22. dakikada da Muhammed Kaya'nın golleri skora denge getirdi. KuleGücü henüz gollerin şokunu atlatamamıştı ki Ömer Faruk Özgür yine bitiricilik kalitesini gösterdi ve kendisinin ikinci takımının 3. golünü attı. Devre arasına Los Galakticos'un 3-2'lik üstünlüğü ile girilirken ikinci yarının ilk düdüğü ile birlikte KuleGücü rakibine baskı kurmaya çalıştı. Gollük pozisyonlar bulan KuleGücü yakaladığı fırsatları değerlendiremeyince 46. dakikada Ömer Faruk Özgür ile bir gol daha bulan sarı siyahlılar farkı ikiye çıkardı. 48'de yine kaptan Muhammed Kaya sahneye çıktı ve skoru 5-2'ye getiren golü atarak takımını rahatlattı. KuleGücü, Alper Coşkun'un hat-trick yaptığı golle farkı 2'ye indirse de kalan sürede başka gol olmadı ve finale adını yazdıran ikinci ekip Los Galakticos oldu.

Metal Terzileri-Los Galakticos finali 2 Ekim Çarşamba günü Darüşşafaka Spor Tesisleri Futbol Sahası'nda oynanacaktır.

Diğer Fotoğraflar